Αθλητισμός

Η πιο δυνατή κερκίδα στο ντέρμπι των “αιωνίων” – Έκλεψε τις εντυπώσεις η παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ

Ακούστε το άρθρο

Η παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ σκοράρει στις κερκίδες των γηπέδων και κλέβει την παράσταση. Πενήντα μικροί φίλοι του μπάσκετ με τους συνοδούς τους έδωσαν, τη Δευτέρα 30/1/2017, ξεχωριστό χρώμα στο ντέρμπι Παναθηναϊκού Superfoods – Ολυμπιακού για το δεύτερο γύρο της Α1.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Κερκίδας ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ, βρέθηκαν γονείς με τα παιδιά τους, που κληρώθηκαν μέσω του www.kerkidaopap.gr και έζησαν μια ξεχωριστή εμπειρία. Για πολλούς από αυτούς μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που πήγαιναν στο γήπεδο με τα παιδιά τους.
Οι μικροί φίλαθλοι συμμετείχαν σε δραστηριότητες σχεδιασμένες αποκλειστικά για εκείνους, κέρδισαν δώρα, έκαναν face painting και φωτογραφήθηκαν με τον περίφημο «Κερκίδα», τη μασκότ του προγράμματος.

Από την πρώτη στιγμή, ο κόσμος έχει αγκαλιάσει το πρόγραμμα και κάθε εβδομάδα σπεύδει να δηλώσει συμμετοχή για μια από τις 50 δωρεάν διπλές προσκλήσεις σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Ο ΟΠΑΠ θα προσφέρει συνολικά περισσότερα από 3.000 δωρεάν διπλά εισιτήρια σε παιδιά έως 12 ετών και τους συνοδούς τους κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις των αγαπημένων τους ομάδων θα πρέπει να δηλώσουν έγκαιρα το ενδιαφέρον τους στο www.kerkidaopap.gr όπου μπορούν να δουν κι όλους τους διαθέσιμους αγώνες.
Η Κερκίδα ΟΠΑΠ στηρίζει τις ελληνικές ομάδες στην «Ευρώπη».

Το πρόγραμμα των αγώνων για τους μικρούς φίλους περιλαμβάνει δυνατές αναμετρήσεις. Η Κερκίδα ΟΠΑΠ Θα βρίσκεται στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης, το ερχόμενο Σάββατο, για την Basket League, ενώ στηρίζει τις ελληνικές ομάδες και στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Την επόμενη εβδομάδα η Κερκίδα ΟΠΑΠ θα δίνει τον παλμό στους αγώνες ΠΑΟΚ – Παρτιζάν για το Basket Champions League και Παναθηναϊκός Superfoods- Μπάμπεργκ για τη Euroleague.
Κερκίδα ΟΠΑΠ και στη Super League

Στο ποδόσφαιρο οι μικροί φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθούν αγώνες της Super League. Το Σάββατο 4/2/2017 η Κερκίδα ΟΠΑΠ θα βρίσκεται στα Ιωάννινα για τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννενα με τον Παναθηναϊκό, καθώς και στο γήπεδο του Παναιτωλικού που υποδέχεται τον Ατρόμητο. Την Κυριακή 5/2/2017 θα βρίσκεται στον αγώνα της ΑΕΚ με τη Βέροια.

Οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Κερκίδα ΟΠΑΠ είναι:

– Ποδόσφαιρο: ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ , ΑΕΚ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
– Μπάσκετ: ΑΕΚ ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΠΑΟΚ

Όλη η επικαιρότητα