Ψυχαγωγία

Ποιος πρωταγωνιστής του «Καφέ της Χαράς» δεν ξέρει γιατί δεν θα είναι στη σειρά

Ακούστε το άρθρο

Το «Καφέ της Χαράς» πρόκειται να… ανοίξει ξανά τις πόρτες του το 2020 μέσα από τη συχνότητα του Ant1 όμως ένας πρωταγωνιστής δεν θα είναι στο καστ και ούτε ο ίδιος δεν ξέρει το γιατί.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Τσακάλας, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο του Μπίλι.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξή στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και αναφέρθηκε στην επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» και στο γιατί δεν θα είναι εκείνος στη σειρά.

«Δεν ξέρω να σου πω γιατί δεν θα είμαι στο Καφέ της Χαράς. Φαντάζομαι ότι πάει αλλού η ιστορία. Φαντάζομαι ότι επικεντρώνεται στη Βάλια και τον Μανωλάκη το σενάριο. Αν υπήρχε λόγος να είμαι, ναι θα έκανα guest. Αν είναι απλά να είμαι για να είμαι, δεν θα το έκανα» ανέφερε ο Δημήτρης Τσακάλας και πρόσθεσε: «Στην αρχή δεν με πιστεύανε. Δεν μου έχει γίνει καθόλου πρόταση».

Πώς είχε προκύψει όμως στο παρελθόν η συνεργασία του Δημήτρη Τσακάλα με το «Καφέ της Χαράς» και με τον ρόλο που τον καθιέρωσε στους τηλεθεατές;

«Εγώ στο Καφέ πήγα γιατί με απέρριψαν σε άλλη δουλειά. Και μια μέρα πριν υπογράψω με πήρε η σκηνοθέτης και μου είπε ότι δεν θα υπογράψουμε, πως το κανάλι θέλει να βάλει κάποιον άλλον. Και με πήρε η παραγωγός που είχε την οντισιόν και πήγα. Έχασα άλλη δουλειά για να είμαι στο Καφέ της Χαράς» είπε ο ηθοποιός.

via

Όλη η επικαιρότητα