Ηλεία

Πύργος: Πήρε το παιδί από το Νοσοκομείο και … έφυγε

b8b61f27849725420ab18af8e1bac337.jpg
Ακούστε το άρθρο

Μήνυση κατά της μητέρας που εξέθεσε σε κίνδυνο το ίδιο το παιδί της,  υπέβαλε Παιδίατρος του Νοσοκομείου Πύργου, όταν η πρώτη, πήρε το παιδί από το νοσοκομείο, χωρίς την άδεια των γιατρών. Ειδικότερα, το 2 μηνών αγοράκι νοσηλευόταν σε εμπύρετη κατάσταση τις τελευταίες 3 ημέρες, με τη φροντίδα των γιατρών και νοσηλευτών της Παιδιατρικής Κλινικής. Το απόγευμα του Σαββάτου, κι ενώ οι γιατροί δεν είχαν συναινέσει για εξιτήριο, η  γυναίκα, πήρε το παιδί – χωρίς να γίνει αντιληπτή από γιατρούς και νοσηλευτές – και έφευγε, εκθέτοντάς το σε κίνδυνο.

Κλοπές και διαρρήξεις

Το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, καθώς επίσης χρυσά κοσμήματα αντίστοιχης αξίας, αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες που διέρρηξαν το σπίτι 67χρονου στη Νεάπολη Ηλείας.

Για πολλές μέρες θα…πίνουν μπύρες, αν τις καταναλώσουν και δεν τις…πουλήσουν, οι δράστες της κλοπής που σημειώθηκε σε επιχείρηση εμπορίας και διανομής αναψυκτικών και ποτών, στον Πύργο. Οι δράστες, μπήκαν στον περιφραγμένο χώρο της επιχείρησης και αφαίρεσαν 60 κιβώτια μπύρας, η αξία των οποίων υπολογίζεται στα 600 ευρώ.

Με το ποσό των 80 ευρώ, έφυγαν οι δράστες, που παραβίασαν το παράθυρο μονοκατοικίας 87χρονου στα Λαστέικα.

Μάνα κατήγγειλε τον γιο, ότι πήρε από αγροτεμάχιο στη Μυρσίνη, μια μεταλλική καρότσα – αξίας 1.500 ευρώ – και την πούλησε.

Δηλητηρίασαν δυο σκύλους

Την δηλητηρίαση δυο σκύλων, στην Κουρούτα, κατήγγειλαν ζωόφιλοι κάτοικοι της περιοχής, παραδίδοντας μάλιστα και στους αστυνομικούς του Α.Τ Αμαλιάδας, δυο κομμάτια αλουμινόχαρτου στα οποία υπήρχαν κομμάτια αλλαντικού που μύριζαν φάρμακο. Η «φόλες» είχαν προορισμό δυο ακόμα σκύλους, οι οποίοι τελικά διέφυγαν τον κίνδυνο.

Στο Κρατητήριο για… διακεκριμένες φθορές

Στο Κρατητήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, πέρασαν τη νύχτα τρεις νεαροί, 18, 20 και 21 ετών αντίστοιχα, που συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου για φθορές που προκάλεσαν (σ.σ έσπασαν 3-4 τζάμια) στο παλιό Νοσοκομείο του Πύργου. Οι τρεις νεαροί συνελήφθησαν, μετά από ενημέρωση περίοικων που αντιλήφθηκαν το περιστατικό και κάλεσαν την Αστυνομία. Νωρίς το πρωί, με προφορική εντολή Εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι.


Ν.Σ

Όλη η επικαιρότητα