Ψυχαγωγία

Pirgosrapid 2017: Μια Κυριακή γεμάτη σκάκι!

Ακούστε το άρθρο

Με την συμμετοχή 15 ομάδων από τους Νομούς Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας και Ζακύνθου με περισσότερους από 60 αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών έγινε το Διασυλλογικό Pirgosrapid 2017 .

Μία διοργάνωση της Σκακιστικής Ακαδημίας Πύργου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Ιουν στο Καφέ Επαρχείο Πύργου. Σε 5 γύρους έγιναν οι αγώνες με χρόνο 12’+3’’ με μικρούς και μεγάλους να ανταγωνίζονται με πάθος για την νίκη. Ενδεικτικά είχαμε  συμμετοχές από 6 έως 69 ετών  όπου οι νεαροί σκακιστές έδειξαν και με το παραπάνω ότι στο σκάκι δεν μετρά η ηλικία.  Στην 1η θέση των αγώνων τερμάτισε η ομάδα του ΑΣΟ Ναυπάκτου στην 2η ο ΣΟ Πατρών και στην 3η ο ΣΣ Ζακύνθου. Την απονομή στις νικήτριες ομάδες έκανε το μέλος του ΔΣ της ΕΣΣΠ και αθλητής της ΣΑ Πύργου κ. Πράπας Χρ.

Στην συνέχεια η ΣΑ Πύργου βράβευσε δύο νεαρούς αθλητές της που διακρίνονται και σε εξωσκακιστικούς τομείς.

Τον Παπαδιαμαντόπουλο Ευστάθιο για τις μουσικές του διακρίσεις σε Ελληνικό και Διεθνές επίπεδο και τον Αδαμόπουλο Διονύση για την συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα Μαθηματικών. Την απονομή έκανε ο εκπαιδευτικός και αθλητής της ΣΑ Πύργου κ. Παναγόπουλος Γεώργιος.

Τέλος είχε σειρά η βράβευση της ΣΑ Πύργου από την ΕΣΣΠ για την πρώτη θέση στο Β πρωτάθλημα της ΕΣΣΠ και την άνοδό της στον Προκριματικό όμιλο Α Εθνικής. Έτσι το μέλος του ΔΣ της ΕΣΣΠ κ. Τζότζολης Χαρ. απένειμε τα μετάλλια σε όλους τους αθλητές που πήραν μέρος με την ΣΑ Πύργου στο πρωτάθλημα.

Ειδικότερα, στους: Παπαδόπουλο Θεόδ. – Βόλφσων Μιχ. – Δημήτρουλα Δημ. – Παναγόπουλο Γεωρ. – Θανοπούλου Δημ. – Σιγούρου Αλκ. – Δημητροπούλου Μυρς. – Κολλύρη Ανδρ. – Μακρίδη Δημ. – Πράπα Χρ. – Γιαννοπούλου Δωρ. – Καστή Φώτη – Γκούντουβα Ιωαν. – Καββαδία Διον. – Κυμουρτζή Ιωαν. – Μπερκουτάκη Νεκτ. Ραφ. και Σιγούρο Μιχ.

Η ΣΑ Πύργου θέλει να ευχαριστήσει όλες τις ομάδες και τους αθλητές που πήραν μέρος στους αγώνες.

Όλη η επικαιρότητα