Hobby

Πίστα αναρρίχησης αποκτά η Πάτρα

124pista-anarixisis7.jpg
Ακούστε το άρθρο

Στις 26 Σεπτεμβρίου ξεκινά τη λειτουργία της η πίστα αναρρίχησης για μικρούς αθλητές ηλικίας από 7 έως 12 ετών, καθώς η ορειβασία έχει εξελιχθεί σε ένα από τα αγαπημένα αθλήματα των Πατρινών, που ασχολούνται με τη μορφή αυτή εναλλακτικού αθλητισμού.

Ένας από τους πιο δραστήριους συλλόγους που υπάρχουν στην περιοχή μας είναι ο Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών Πάτρας «Ωλενός», ο οποίος στην προσπάθειά του να φέρει και τα μικρά παιδιά σε επαφή με τον άθλημα θα ξεκινήσει λειτουργία πίστας αναρρίχησης για μικρούς αθλητές ηλικίας από 7 έως 12 ετών.


Η πίστα θα ξεκινήσει από τις 26 του μήνα την Παρασκευή και το πρόγραμμα περιλαμβάνει «αναρριχητικά παιχνίδια» στην κλειστή τεχνητή πίστα αναρρίχησης του συλλόγου.


Οι δράσεις θα έχουν ως σκοπό τη διερεύνηση και εξέλιξη του φυσικής τάσης των παιδιών για αναρρίχηση μέσω ατομικών και συλλογικών δραστηριοτήτων οι οποίες βελτιώνουν ατομικές δεξιότητες καθώς και συλλογικές δεξιότητες.


Αντίστοιχο συστηματικό πρόγραμμα έχει εφαρμοστεί αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια για παιδιά της αναρριχητικής ομάδας του συλλόγου. Η πίστα θα λειτουργεί κάθε Παρασκευή 19.30 – 20.30, για παιδιά ηλικίας 7 έως 12 ετών, με την επίβλεψη του Ηλία Μπισούκη και τη βοήθεια του Χρήστου Παντελάτου.


Πηγή: patrastimes.gr

Όλη η επικαιρότητα