Προγνωστικά

Πείθει περισσότερο η Ρουχ

Ακούστε το άρθρο

Γράφει ο Highlander

Διάβασε την αξιολόγηση της goalbet

Ούτε και το ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γουέστ Χαμ μας επιβεβαίωσε με τις δύο ομάδες να μένουν στην ισοπαλία με 1-1 και με αυτόν τον τρόπο ναι μεν καλύψαμε το goal/goal, αλλά όχι και το over 3.5. Πάμε στο σημερινό πρόγραμμα και μετά από μία ημέρα αποχής.

Στη Λευκορωσία θα στρέψουμε το βλέμμα μας μετά από καιρό και πιο συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της Ρουχ Μπρεστ με την Σλάβια Μοζίρ. Η γηπεδούχος μπορεί να έρχεται από την ήττα με 3-0 εντός έδρας από τη Μπάτε Μπορίσοφ, αλλά η συγκεκριμένη απώλεια λογίζεται ως εντός προγράμματος. Πριν από αυτό το ματς είχε τρεις νίκες στη σειρά και για την ακρίβεια στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι είχε καταφέρει να διασύρει εκτός έδρας την Ενερτζέτικ Μινσκ με το απίστευτο 8-0! Εχει μόλις δύο ήττες στα επτά τελευταία ματς.

Οσο για την Σλάβια Μοζίρ, βρίσκεται δύο θέσεις χαμηλότερα στη βαθμολογία από τη σημερινή της αντιπαλο, αλλά και σε σχετικά καλή κατάσταση αγωνιστικά, έχοντας μία ήττα και δύο νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Δέχεται γκολ πάντως για 9 παιχνίδια στη σειρά, έχει δεχθεί συνολικά 17 τέρματα σε αυτό το διάστημα. Θεωρούμε ότι η Ρουχ Μπρεστ μπορεί να επιβληθεί και να εκμεταλλευτεί αυτό το κακό αμυντικό μομέντουμ της Σλάβια Μοζίρ με τον άσο να βρίσκεται στο 2.00.

Όλη η επικαιρότητα