Αρθρογραφία

Πλαστοί και ψευτοκομψευόμενοι

mallios_2_0_0_0_3_0_0_0.jpg
Ακούστε το άρθρο

Εκεί που είμαστε έτοιμοι να αναχωρήσουμε για την Ευρώπη και μάλιστα την Ανατολικοκεντρική οδικώς με το τετρακίνητο τζίπ μας,νάσου και την πατήσαμε σαν ηλίθιοι,για μία μικρή τροχαία παράβαση ,η οποία ναι μεν μικρή,αλλά μας στέρησε τις πινακίδες  και το δίπλωμα για ένα μήνα.

Βέβαια μας πίεζε χρόνος και δεν υπήρχαν περιθώρια για πλαστές πινακίδες και δίπλωμα,σύν το μεγάλο εμπόδιο ,που δεν μας ασφάλιζε η ασφαλιστική εταιρεία αν δεν επιδεικνύαμε τα επίσημα χαρτιά,οπότε επιστρέψαμε στο τζάκι μας και παραμείναμε στην φτώχια μας  για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.

Ολες οι ετοιμασίες πήγαν χαμένες ,μάλιστα δε χάσαμε  και την προκαταβολή των ξενοδοχείων και  των διάφορων περιηγήσεων ανά τας  κεντρικοανατολικάς Ευρώπας του Μεσαίωνα και της Αναγέννησης.

Δεν τα προβλέψαμε λοιπόν σωστά,όπως βέβαια δεν πρόβλεψε σωστά και ολόκληρος κ.Υπουργός ,πρώην Πολιτισμού και λοιπών Υπουργείων και νύν συνταξιούχος,μόνο από βουλευτής  και βέβαια μια ζωή παρατρεχάμενος του παππού και θείου του  Καραμανλή και μισθοδοτούμενος από τα κρατικά ταμεία.

Εμείς λοιπόν δεν έχουμε τέτοια προσόντα και τέτοιες απολαβές,παρά μόνο μία κουτσουρεμένη σύνταξη , που κουρεύτηκε πέντε φορές από το 2011 μέχρι σήμερα και μάλιστα φέτος δεν δόθηκε και το πενιχρό δώρο των 400 ευρώ,χω ρίς ειδοποίηση και χωρίς να υπολογίσουν ότι είχαμε υπολογίσει να πληρώσουμε ένα μέρος των τελών κυκλοφορίας.

Στα τζάκια μας λοιπόν,στην αιθαλομίχλη όπως λένε οι προπαγανδιστές της Κυβέρνησης και των ΜΜΕ ,και ας μην τους πιστεύουμε,έτσι γιατί δεν γουστάρουμε να τους πιστέψουμε και μάλιστα ούτε τους εμπιστευόμαστε,γιατί έτσι μας αρέσει και γιατί έχουμε την άποψη ή ότι είναι εντελώς ακατάλληλοι,ή ότι παίζουν χοντρά και επικίνδυνα παιγνίδια.

Και όλα αυτά πάνω στις πλάτες μας για τρία γεμάτα χρόνια πλέον,πάνω στον δρόμο που χάραξε ο «κακός» Γ.Παπανδρέου,που τελικά μπορεί να είναι και κακός και τον εξωστράκισαν ,ως κακό, αλλά κράτησαν το πρώτο μνημόνιο και στην συνέχεια υπέγραψαν ένα σωρό  απ αυτά,αμνημόνευτα μνημόνια, που μπορεί να είναι κάθε μέρα και από ένα.

Θα παραμείνουμε λοιπόν στα πάτρια εδάφη,όπου θα κάνουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά ,παραδοσιακά,χωριάτικα και αγνά,δεν μας χρειάζεται το τετρακίνητο,τους χαρίζουμε και τα χαρτιά του,αλλά δεν θα ασχοληθούμε και με πλαστά χαρτιά και πινακίδες,γιατί εμείς δεν είμαστε πλαστοί,είμαστε γνήσιοι και διάφανοι,απ όλες τις μεριές.

Καταλάβατε κύριοι πλαστοί και ψευτικομψευόμενοι της πλάκας και της κακομοιριάς;

Δημήτρης Μάλλιος

Όλη η επικαιρότητα