Αχαϊα

Πλοίο προσέκρουσε στο λιμάνι της Πάτρας – Μετέφερε 126 επιβάτες

Ακούστε το άρθρο

Στην προβλήτα του λιμανιού της Πάτρας προσέκρουσε ελαφρά το απόγευμα του Σαββάτου το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Superfast 2», χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς από τους 126 επιβάτες και τα 56 άτομα πλήρωμα.

Το “superfast 2” επέστρεψε με ασφάλεια στο λιμάνι της Πάτρας, όπου αναμένεται να επιθεωρηθεί από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα προκειμένου να αναχωρήσει στη συνέχεια για το προγραμματισμένο δρομολόγιό του.

Η πρόσκρουση σημειώθηκε κατά την διαδικασία απόπλου του πλοίου για το προγραμματισμένο του δρομολόγιο για Μπάρι Ιταλίας. Δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός, από την πρόσκρουση του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «superfast 2» στο λιμάνι της Πάτρας κατά τη διαδικασία απόπλου του για το Μπάρι στην Ιταλία. Στο πλοίο, στο οποίο επιβαίνουν 126 επιβάτες και 56 άτομα πλήρωμα, προκλήθηκαν δύο χτυπήματα πάνω από την ίσαλο γραμμή.

Το «superfast 2» επέστρεψε με ασφάλεια στο λιμάνι της Πάτρας, όπου αναμένεται να επιθεωρηθεί από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα προκειμένου να αναχωρήσει στη συνέχεια για το προγραμματισμένο δρομολόγιό του.

Πηγή: TheCaller.gr

Όλη η επικαιρότητα