Κόσμος

Πληροφορίες για ένα νεκρό από τον «Ίρμα» στη Φλόριντα

Ακούστε το άρθρο

Ένας άντρας που έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα με την εμπλοκή ημιφορτηγού, πιστεύεται ότι είναι το πρώτο θύμα του τυφώνα Ίρμα, στην Φλόριντα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters που αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεωνμ το «μάτι» του τυφώνα Ίρμα προσεγγίζει στις νότιες περιοχές της Φλόριντα, σύμφωνα με το αμερικανικό μετεωρολογικό κέντρο (NHC).

Παρλάλληλα, η πορεία του τυφώνα Ίρμα προς τα δυτικά, είναι «το χειρότερο σενάριο» για μερικές από τις κομητείες στην Φλόριντα, δήλωσε αξιωματούχος της Υπηρεσίας Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών των ΗΠΑ (FEMA).

Θαλάσσια κύματα αναμένεται ότι θα συνοδεύσουν το πέρασμα του τυφώνα από την Φλόριντα κι εκτιμάται ότι θα προκαλέσουν καταστροφές στις παράκτιες περιοχές, σύμφωνα κυβερνήτη της πολιτείας, Ρικ Σκοτ.

«Είμαι ιδιαίτερα ανήσυχος για την δυτική ακτή», δήλωσε ο Σκοτ για την δυτική ακτογραμμή της πολιτείας Φλόριντα στον Κόλπο του Μεξικού, καθώς πλησιάζει ο τυφώνας.

Ο Σκοτ μίλησε σήμερα στο τηλεοπτικό κανάλι Fox News. Αργότερα, ο ίδιος δήλωσε στο ABC News: «Το πέρασμα του τυφώνα είναι απλά θανατηφόρο».

Ο ίδιος, δήλωσε ότι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υποσχέθηκε να διαθέσει οτιδήποτε χρειαστεί προκειμένου η Φλόριντα ν’ αποκαταστήσει τις ζημιές, από το πέρασμα του τυφώνα.

Πηγή: newsbeast.gr 

Όλη η επικαιρότητα