Ηλεία

Πλήθος κατοίκων στην εκδήλωση του υποψηφίου Βουλευτή Ηλείας Ανδρέα Νικολακόπουλου στη Ζαχαρω – Μεγάλη η στήριξη και η εμπιστοσύνη του κόσμου

Σε ομιλία του εστίασε στην προσέλκυση επενδύσεων στην ευρύτερη περιοχή Καϊάφα
Ακούστε το άρθρο

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στην πρόσκληση του υποψήφιου βουλευτή Ηλείας Ανδρέα Νικολακόπουλου,  για τη βραδιά  που ήταν αφιερωμένη προς τιμήν των φίλων του, στο “Square” στη Ζαχάρω. 

Δυναμικό «παρών» έδωσαν νέοι άνθρωποι από την πόλη, καθώς και από την ευρύτερη περιοχή, οι οποίοι προσήλθαν για να εκφράσουν τη στήριξή τους στο πρόσωπό του, ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου. 

Ο βουλευτής Ηλείας στον σύντομο χαιρετισμό του προς τους παρευρισκόμενους, που κατέκλυσαν τους χώρους του καταστήματος, αναφέρθηκε  ιδιαίτερα στον Καϊάφα αλλά και την ευρύτερη περιοχή, τονίζοντας πως ήδη έχουν γίνει  κινήσεις  για την προσέλκυση σημαντικών επενδύσεων, εκφράζοντας συγχρόνως τη βεβαιότητα πως αυτό   θα γίνει κατά την επόμενη τετραετία.

Ακόμα  εξέφρασε την ανάγκη για την προσέλκυση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού επισκεπτών, στην περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους όπως  είναι η Ζαχάρω, με στόχο  την οικονομική τόνωση των επαγγελματιών και της αγοράς γενικότερα.

Παράλληλα ο κ. Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στο πολύ σημαντικό ζήτημα του Προεδρικού Διατάγματος για τον Κυπαρισσιακό Κόλπο, που έχει επιφέρει μια σειρά από απαγορεύσεις στην ευρύτερη περιοχή και για το οποίο έχει κάνει  διαρκείς παρεμβάσεις, εκφράζοντας συγχρόνως τη βεβαιότητα για την τροποποίησή του  κατά το επόμενο χρονικό διάστημα.

Όλη η επικαιρότητα