Ελλάδα

Πλήθος κόσμου αποχαιρετά τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Μέχρι τις 13:30 μπορούν όσοι το επιθυμούν να αποτίσουν φόρο τιμής στη σορό του Παύλου Γιαννακόπουλου, η οποία τίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στον Ναό Θεοτόκου Γοργοεπήκοου και Αγίου Ελευθερίου (εντός του περιβάλλοντος χώρου της Ιεράς Μητρόπολης Αθηνών). Θα ακολουθήσει η νεκρώσιμος ακολουθία, η οποία θα γίνει στις 15:00, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών. Μάλιστα, από το πρωί, χιλιάδες κόσμου έχει σπεύσει από το πρωί για να του πει το τελευταίο «αντίο».

Εκτός από το γεγονός ότι μαζί με τα αδέλφια του κατάφερε να γίνει «πατριάρχης» της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, με την ενασχόλησή του με τον Παναθηναϊκό μετατράπηκε σε «πατριάρχη» και του συλλόγου, ενώ εξελίχθηκε και σε μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες του ελληνικού μπάσκετ.

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα τους οι εργαζόμενοι της ΒΙΑΝΕΞ, αναφέρει: «Εμπειρία ζωής, γιατί γνωρίσαμε έναν άνθρωπο που όμοιό του η ζωή και η Ιστορία, δεν χαρίζει συχνά. Είμαστε τυχεροί που βρεθήκαμε κάτω από το ευφυές αλλά οικείο βλέμμα του, που ακούσαμε τις προτροπές και τις συμβουλές του, που ακολουθήσαμε τις οδηγίες του, που ήταν ο οδηγός μας».

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναζητεί τις λέξεις, για να αποχαιρετήσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τον άνθρωπο που άλλαξε το ρου της ιστορίας της, το ελληνικό μπάσκετ, τον ελληνικό αθλητισμό» αναφέρεται -μεταξύ άλλων- στην ανακοίνωση του μπασκετικού τμήματος του «τριφυλλιού».

Ενώ ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, από την πλευρά του, τονίζει: «Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τη θλίψη όλων των Παναθηναϊκών για τον θάνατο του εμβληματικού μας ηγέτη, που μπορεί να έφυγε από τη ζωή, αλλά θα ζει για πάντα στις καρδιές μας».

Μεταξύ των στεφανιών που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στον ιερό ναό που βρίσκεται η σορός του Παύλου Γιαννακόπουλου για λαϊκό προσκύνημα, είναι αυτά του Κυριάκου Μητσοτάκη, της οικογένειας του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, της οικογένειας του Βασίλη Σπανούλη, αλλά και του προέδρου και του Δ.Σ. της Super League. Επίσης, εκτός του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, έχουν μεταβεί στον χώρο πολλοί γνωστοί αθλητές -και όχι μόνο- του συλλόγου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

IMG_3811IMG_3810IMG_3809IMG_3808IMG_38074482101448206244820204482017IMG_0120
IMG_011069pxccse4482063

* Οι φωτογραφίες είναι του Γιάννη Κέμμου και του πρακτορείου Ευρωκίνηση.

Όλη η επικαιρότητα