ΕΠΣ Ηλείας

Πλήθος κόσμου και πολλές βραβεύσεις στην πίτα της

Ακούστε το άρθρο

Σε μια πολύ ωραία εκδήλωση στο Amalias Hotel στην Αμαλιάδα, η Ε.Π.Σ. Ηλείας έκοψε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Σε μια βέβαια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα, από παράγοντες, παίκτες, προπονητές, διαιτητές και γενικά ότι έχει σχέση με το Ηλειακό ποδόσφαιρο.

Την εκδήλωση παρουσίασε το μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής της ΕΠΣΗ, κα Μαρία Γεωργοπούλου, η οποία με αφορμή το προχθεσινό νέο θανατηφόρο τροχαίο, τόνισε ότι η ΕΠΣΗ, στηρίζει την προσπάθεια των φορέων της Ηλείας για την κατασκευή του δρόμου Πατρών Πύργου. Όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο άδικα, τόνισε χαρακτηριστικά, εν μέσω παρατεταμένων χειροκροτημάτων, ενώ ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Άρης Κουλούρης αφού ευχαρίστησε όλους όσους έδωσαν το παρών ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες στα Ηλειακά σωματεία.

Έγιναν αρκετές βραβεύσεις σε άτομα και εκπροσώπους σωματείων που διακρίθηκαν.
Συγκεκριμένα η ΕΠΣΗ, απένειμε τα έπαθλα στους Πρωταθλητές της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, καθώς επίσης, βράβευσε πρόσωπα που έχουν προσφέρει στο Ηλειακό Ποδόσφαιρο, καθώς επίσης και τους χορηγούς των Πρωταθλημάτων, αλλά και της ΕΠΣΗ γενικότερα. Με λίγα λόγια, ήταν μια εντυπωσιακή ‘βραδιά για το ηλειακό ποδόσφαιρο, μέσα από την οποία, ποδοσφαιριστές, παράγοντες, διαιτητές και χορηγοί, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν, εκτός εγωιστικών χώρων.

Τιμήθηκαν Εεπίσης οι Μικτές Ηλείας, η γυναικεία ομάδα της Νίκης Τραγανού, οι πρώτοι σκόρερ των Πρωταθλημάτων, καθώς και ο δημοσιογράφος και τηλεσχολιαστής Παναγιώτης Μάλλιος.

Όλη η επικαιρότητα