Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Ανεπανάληπτη συγκέντρωση νίκης του Στάθη Καννή – Ο Πύργος έστειλε μήνυμα νίκης (VIDEO)

ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΝΝΗΣ «ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ»

Ανεπανάληπτη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε χθες 23 Μαΐου στην Κεντρική Πλατεία Σάκη Καράγιωργα από τον υποψήφιο Δήμαρχο Πύργου Στάθη Καννή. Η πλατεία επιτέλους γέμισε από κόσμο και παλμό.

Ο Στάθης Καννής με έναν αποφασιστικό και μεστό λόγο έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας για τον Πύργο, τον Ιάρδανο, τον Βώλακα και την Ωλένη. Ζήτησε από τους δημότες με την ψήφο τους να μην αλλάξουν απλώς δήμαρχο αλλά να αλλάξουν εποχή. Ο υποψήφιος Δήμαρχος δεσμεύτηκε για συγκεκριμένες άμεσες ενέργειες και με συγκεκριμένους θεματικούς άξονες συμπύκνωσε το πρόγραμμά του.

Η ομιλία άρχισε με έναν σύντομο χαιρετισμό του πολιτικού μηχανικού Τζίμη Οικονομίδη, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να εμπιστευτούν τον Στ. Καννή για το αύριο του τόπου μας, για έναν Δήμο που μας αξίζει.

Κλείνοντας σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης ο Στάθης Καννής τόνισε ότι στις 26 Μαΐου ψηφίζουμε. Και στις 2 του Ιούνη αλλάζουμε. Αλλάζουμε οριστικά σελίδα για το Δήμο μας. Σηκώνουμε ανάστημα σε όσα μας πληγώνουν. Γιατί το μέλλον ανήκει στον Πύργο!Για να φτιάξουμε μαζί, τον νέο δυνατό Πύργο, τον Βώλακα, τον Ιάρδανο, την Ωλένη. Σας ζητώ να μας εμπιστευτείτε. Σας ζητώ να με εμπιστευτείτε. Γiα μια πόλη: Που ακουμπάει στις ανάγκες μας. Που αγκαλιάζει τις ελπίδες μας. Ανοιχτή στους δημότες. Ανοιχτή στη δημοκρατία. Σας ζητώ να ψηφίσετε τη δημοτική παράταξη ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Σας καλώ να ενώσουμε δυνάμεις, να δώσουμε τέλος στο χθες. Είμαι έτοιμος και μπορώ να αλλάξω τη σελίδα του Δήμου μας. Μπορούμε να τα καταφέρουμε! ΜΠΟΡΟΥΜΕ να γίνουμε πάλι περήφανοι για το Δήμο μας.  Είμαστε εδώ γιατί ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

https://www.patrisnews.com/eklogika-nea/stathis-kannis-stis-26-ma%CE%90ou-den-allazoume-aplos-dimarcho-allazoume-epochi/

Όλη η επικαιρότητα