Αθλητισμός

Πλούσιο θέαμα στον 1ο Αγώνα Motocross του Πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδας 2016 (VIDEO)

aponomesaolmo.jpg
Ακούστε το άρθρο

Με τις συμμετοχές να φτάνουν τις εβδομήντα οχτώ (78) ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε ο 1ος Αγώνας Motocross του Πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδας 2016 προσφέροντας πλούσιο θέαμα στους παραβρισκόμενους θεατές!!!

Οι μάχες εντός του αγωνιστικού χώρου πολλές, κρατώντας την αγωνία των θεατών στα ύψη, με τους αθλητές να δίνουν σκληρές μάχες για την κατάκτηση μιας θέσης στο βάθρο.  

Η φετινή αναβάθμιση στον χώρου των θεατών αύξησε το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος του αγώνα.

Τον ταχύτερο γυρολόγο του αγώνα  (και γενικά καλύτερο χρόνο πίστας) πραγματοποιήθηκε από τον Δημήτρη Κοντολέτα(92) ο οποίος οδήγησε ταχύτατα στην κατηγορία ΕΧPERT δίχως καμία απειλή σ’όλη την διάρκεια του αγώνα.   

Κυρίαρχοι σε κάθε κατηγορία, για την ΜΧ1 ο Μαμμωνάς Σοφοκλής (Άργος Φ.Ι.Λ.Μ.Α.), για την ΜΧ2 ο  Μπετίνης Κων/νος (Αγ. Νικόλαος Κρήτης – Λ.Ε.Μ.Α.Ν.), στην Expert ο περσινός Πανελλήνιος Πρωταθλητής ΜΧ1 Δημήτρης Κοντολέτας (Ζαχάρω – Α.Ο.Λ.Μ.Ο.), στην ΜΧ85 ο Ανδρέας Ανδρέου  (Χαλκίδα – Α.Μ.ΛΕ.Χ.), στην ΜΧ65 ο Σαραντινούδης Μιχαήλ (Αθήνα– ΑΡΗΣ) και στην κατηγορία ΟΡΕΝ ο τοπικός και γνώριμος οδηγός Αλέκος Καρανάσης (Πύργος-Α.Ο.Λ.Μ.Ο.) .

Διαβάστε περισσότερα στο patris-sport.gr

Όλη η επικαιρότητα