Ηλεία

Οι Ποδηλάτες Ζαχάρως έκοψαν την πίτα τους

Οι Ποδηλάτες Ζαχάρως έκοψαν την πίτα τους σε μια ζεστή συνάντηση μεταξύ πολλών φίλων και μελών του συλλόγου.

Παρόντες ήταν εκτός από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής της Ζαχάρως και εκπρόσωποι Συλλόγων της Ζαχάρως που συμμετέχουν ενεργά στην διοργάνωση του αγώνα «Δρόμος της Φωτιάς». Σημαντική ήταν η παρουσία εκπροσώπων του Φιλαθλητικού Ομίλου Πύργου και της ΑΟΛΜΟ με τους οποίους υπάρχει άψογη συνεργασία και υποστήριξη.

Η φετινή χρονιά αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους Ποδηλάτες καθώς προγραμματίζουν μια σειρά από εκδηλώσεις με αθλητικό και κοινωνικό ενδιαφέρον που σίγουρα θα τραβήξουν το ενδιαφέρον της Ηλείας και όχι μόνο.

Η βασική δραστηριότητα – θεσμός, ο Δρόμος της Φωτιάς, θα πραγματοποιηθεί για 7η χρονιά το διήμερο 1-2 Ιουλίου 2017. Μάλιστα φέτος ο αγώνας της Κυριακής, ο οποίος συνδιοργανώνεται με τον Φιλαθλητικό Όμιλο Πύργου, έχει ενταχθεί στο Εθνικό Αγωνιστικό Πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας ως Διασυλλογικός αγώνας και αναμένεται να φέρει στην ευρύτερη περιοχή της Ζαχάρως τις κορυφαίες ομάδες του χώρου από όλη την Ελλάδα. Για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση του αγώνα ήδη έχουν αρχίσει οι προετοιμασίες σε όλα τα επίπεδα.

Οι Ποδηλάτες Ζαχάρως εύχονται μια χρονιά γεμάτη υγεία, ευτυχία με πολλές ανέμελες βόλτες στους φίλους του ποδηλάτου και της δράσης.

Όλη η επικαιρότητα