Αθλητισμός Ηλεία

Ποδηλατοδρόμος Πύργου: Σπουδαία εμφάνιση από τους μικρούς «ήρωες»!

Ακούστε το άρθρο

Για δεύτερη συνεχή εβδομάδα η Ακαδημία του Ποδηλατοδρόμου Πύργου υπό την επίβλεψη του Άγγελου Παπαλάμπρου και την υποστήριξη φίλων και γονιών των παιδιών είχε στην Σπάρτη παρουσία στο βάθρο μετά την επιτυχημένη συμμετοχή τους την προπερασμένη Κυριακή στην Τρίπολη.

Οι μικροί αθλητές μας από την Αρχαία Ολυμπία συμμετείχαν στο διήμερο αγώνων μικρών κατηγοριών περιφερειακού πρωταθλήματος Πελοποννήσου στην Σπάρτη.

Στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης το μεσημέρι του Σάββατου την 5η θέση κατέλαβε ο Άγγελος Σπηλιόπουλος και την 7η θέση ο Ανδρέας Παπανικολόπουλος.

Το ίδιο απόγευμα στον αγώνα αντοχής ο Άγγελος Σπηλιόπουλος την 5η και 6η θέση   ο Ανδρέας Παπανικολόπουλος.

Στον αγώνα mountain bike την Κυριακή ο Άγγελος Σπηλιόπουλος κατέλαβε την 4η και ο Ανδρέας Παπανικολόπουλος την 6η θέση ενώ ο Τρύφωνας Παπαλάμπρος την 8η.

Ωστόσο αντίστοιχα πλασαρίσματα είχαν τα παιδιά μας κι από τον αγώνα της Τρίπολης με την παρουσία και του Αντωνόπουλου.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ο καταλυτικός ρόλος του Άγγελου Παπαλάμπρου ο οποίος με προσωπικό αγώνα για 3η χρονιά με την αρωγή και του Σάκη Μαντά έχει θεμελιώσει ποδηλατικά ένα υπέροχο τμήμα μικρών στην Αρχαία Ολυμπία με την υποστήριξη των γονιών και της τοπικής κοινωνίας. Ήδη καθημερινά το τμήμα εμπλουτίζεται με παιδιά και μεγαλώνει αισιοδοξώντας από τον Οκτώβριο να ενταχθούν όλοι στο προπονητικό πλάνο του Άγγελου και του Σάκη!

Όλη η επικαιρότητα