Αθλητισμός

Ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις ζωντανεύουν μέσα από τα Virtual Sports του Pamestoixima.gr

Ακούστε το άρθρο
  • Εικονικά παιχνίδια, με ρεαλιστικές φάσεις και πολλές στοιχηματικές επιλογές κάθε μέρα

 

Ο παλμός των γηπέδων συνεχίζει να χτυπά στα Virtual Sports του Pamestoixima.gr, που προσφέρουν καθημερινά εικονικούς αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις, με τη συμμετοχή των κορυφαίων ομάδων και των καλύτερων αθλητών.

Τα παιχνίδια, που μεταδίδονται επί 24ώρου βάσεως, διαθέτουν σύγχρονα γραφικά και ρεαλιστικές φάσεις, δημιουργώντας την εντύπωση ότι πρόκειται για πραγματικές αναμετρήσεις. Ο σχολιασμός στους αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ των Virtual Sports του Pamestoixima.gr γίνεται από τους δημοσιογράφους Αντώνη Κατσαρό και Ρήγα Δάρδαλη, κάνοντας έτσι εμπειρία ακόμα πιο συναρπαστική.

Πλήθος στοιχηματικών επιλογών, παρολί και cash out

Οι παίκτες του Pamestoixima.gr έχουν τη δυνατότητα στα Virtual Sports να δημιουργήσουν παρολί, συνδυάζοντας παιχνίδια από διαφορετικά σπορ, αλλά και να κάνουν cash out έως την έναρξη των αγώνων. Αναλυτικά οι στοιχηματικές επιλογές που προσφέρονται ανά άθλημα:

  • Στο Virtual Ποδόσφαιρο συμμετέχουν 28 κορυφαίες ελληνικές και ευρωπαϊκές ομάδες. Οι αναμετρήσεις τους διαδέχονται η μία την άλλη και οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν στις αγορές Νικητής Αγώνα, Διπλή Ευκαιρία, Οver/Under Γκολ, Hμίχρονο/Tελικό και Ακριβές Σκορ. Στη διάθεσή τους έχουν πληροφορίες για τους αγώνες και τα αποτελέσματα των προηγούμενων αναμετρήσεων.

  • Στο Virtual Μπάσκετ η δράση έχει άρωμα NBA. Αγωνίζονται 16 από τις καλύτερες ομάδες και οι παίκτες μπορούν να ποντάρουν στις αγορές Νικητής Αγώνα, Χάντικαπ, Σύνολο Πόντων, Πόντοι γηπεδούχου και φιλοξενούμενης ομάδας, αλλά και να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα, τις βαθμολογίες και άλλες πληροφορίες σχετικές με τους αγώνες.

  • Στο Virtual Τένις παίρνουν μέρος 16 κορυφαίοι αθλητές από όλο τον κόσμο και προσφέρουν θέαμα υψηλού επιπέδου. Οι παίκτες του Pamestoixima.gr έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν στις αγορές Nικητής Aγώνα, Συνολικοί Πόντοι και Σκορ κάθε Game.

H δράση στο Pamestoixima.gr δεν σταματά ποτέ, με περισσότερους από 1.000 αγώνες καθημερινά, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις.

Όλη η επικαιρότητα