Ελλάδα

ΠΟΕΕΤ: Διανομέας – συνδικαλιστής απολύθηκε για άρνηση εργασίας στη χιονοθύελλα

Για απόλυση συνδικαλιστή διανομέα, που δεν ήθελε να εργαστεί ο ίδιος και οι συνάδελφοί του στη χιονοθύελλα, κάνει λόγο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Επισιτισμού Τουρισμού
Ακούστε το άρθρο

Για απόλυση συνδικαλιστή διανομέα, που δεν ήθελε να εργαστεί ο ίδιος και οι συνάδελφοί του στη χιονοθύελλα, κάνει λόγο η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Επισιτισμού Τουρισμού και ζητάει την παρέμβαση του υπουργείου Εργασίας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Η Ομοσπονδία μας δέχθηκε την καταγγελία του συναδέλφου Χανιωτάκη Εμμανουήλ, αντιπροέδρου του συνδικάτου Επισιτισμού-Τουρισμού ν. Ηρακλείου που εργάζεται ως εξωτερικός συνεργάτης στην WOLT πως ενημερώθηκε από την εταιρεία την διακοπή της συνεργασίας τους γιατί άραγε;

Γιατί ζήτησε ο εν λόγω συνάδελφος και συνδικαλιστής να εφαρμοστούν τα μέτρα προστασίας που είχε εξαγγείλει η ίδια η Κυβέρνηση και συγκεκριμένα την διακοπή διανομής λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων!

Η διοίκηση της ομοσπονδίας μας δεν πρόκειται να δεχθεί τέτοιου είδους πρακτικές και καλεί την εταιρεία να πάρει πίσω την απόλυση!
Άμεσα κινούμε την διαδικασία μέσω υπουργείου εργασίας για να δοθεί λύση!».

Πηγή: ΕΡΤ

Όλη η επικαιρότητα