Ποδόσφαιρο

Ποια «στοιχειωμένη» διάκριση συνοδεύει τον Γιώργο Λαμπρόπουλο

Ο Γιώργος Λαμπρόπουλος, έχει πετύχει και μια διάκριση σε τοπικό επίπεδο, εντός Ηλείας, ιδιαίτερα όμως σημαντική για τους Ταύρους όπως θα δούμε παρακάτω.
Ακούστε το άρθρο

Γράψαμε χθες για την προϊστορία στον πάγκο του Παμβουπρασιακού για τον Γιώργο Λαμπρόπουλο, αναφερόμενοι στα παιχνίδια του πρωταθλήματος και δη στα παιχνίδια σε εθνικό επίπεδο, δηλαδή επίπεδο Γ’ Εθνικής.

Ωστόσο ο Γιώργος Λαμπρόπουλος, έχει πετύχει και μια διάκριση σε τοπικό επίπεδο, εντός Ηλείας, ιδιαίτερα όμως σημαντική για τους Ταύρους όπως θα δούμε παρακάτω.

Το πρώτο Κύπελλο Ηλείας Market In της ιστορίας του ο Παμβουπρασιακός, το κατέκτησε με τον Γιώργο Λαμπρόπουλο στον πάγκο του στον αξέχαστο τελικό του 2021 απέναντι στον Αίαντα, με σκορ 2-1 στο γήπεδο της Ανδραβίδας. Ήταν ένας τίτλος «στοιχειωμένος» για την ομάδα της Βάρδας, καθώς μέχρι τότε, δεν είχε καταφέρει ποτέ να τον κατακτήσει.

Αν και είχε φτάσει σε αρκετούς τελικούς, δεν τα είχε καταφέρει, ενώ το 2020, αναδείχθηκε εκπρόσωπος της Ηλείας στο Κύπελλο Ελλάδας μέσα από κλήρωση και φυσικά ο τίτλος αυτός δεν αναγνωρίστηκε επίσημα ποτέ από την ΕΠΣΗ.

Με άλλα λόγια, ο πρώτος τίτλος Κυπελλούχου Ηλείας, κατακτήθηκε το 2021, σε έναν τελικό στον οποίο αναμετρήθηκαν δύο ομάδες Γ’ Εθνικής και ο οποίος έληξε ισόπαλος 1-1, οδηγήθηκε στην παράταση και εκεί ο Παμβουπρασιακός επικράτησε με 2-1. Στο ματς εκείνο, προπονητής ήταν ο Γιώργος Λαμπρόπουλος, ο οποίος είχε διαδεχθεί τον Χρήστο Παρασκευόπουλο.

Εξαιτίας μάλιστα του καπέλου του οποίου φορούσε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι φίλαθλοι της Βάρδας του χάρισαν το προσωνύμιο «Κλοπ», λόγω του Γερμανού τεχνικού. Αναχώρηση για Ρόδο με πέντε απουσίες

Με απογευματινή προπόνηση ολοκλήρωσε ο Παμβουπρασιακός χθες την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ιάλυσο. Ο

ι Ταύροι, αναχωρούν σήμερα το μεσημέρι για τη Ρόδο, πετούν το απόγευμα και θα βρίσκονται νωρίς το βράδυ στο νησί, όπου θα καταλύσουν σε κοντινό ξενοδοχείο. Εκτός αποστολής θα βρίσκονται οι τιμωρημένοι Λιόσης, Μαστραντων άκης και Θεοφάνης, καθώς επίσης και οι τραυματίες Διονυσόπουλος και Τρομπούκης.

Όλη η επικαιρότητα