Ελλάδα

Ποιος είναι ο αστυνομικός που ενεπλάκη στον θάνατο του Ρομά στο Μενίδι

Γιατί απομακρύνθηκε από τα Vip...
Ακούστε το άρθρο

Ένας Αμεσοδρασίτης με προϋπηρεσία στην φύλαξη vip προσώπων, είναι σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες ο αστυνομικός που εμπλέκεται σύμφωνα με τις Αρχές, στον θάνατο ενός Ρομά, που εντοπίστηκε νεκρός σε χωράφι στο Μενίδι.

Το θύμα φέρεται να κατέληξε μετά από ξυλοδαρμό που υπέστη από τον εμπλεκόμενο αστυνομικό και ένα πολίτη.

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός υπηρετούσε μέχρι πρόσφατα στην συνοδεία σημαίνοντος πολιτικού προσώπου της χώρας, αλλά απομακρύνθηκε καθώς φέρεται να αρνήθηκε να εμβολιαστεί κατά της covid-19. 

Το θύμα του ξυλοδαρμού, ο Σ.Λ, ηλικίας 44 ετών, γεννημένος στα Χανιά της Κρήτης και διέμενε στο Μενίδι. Ο 44χρονος Ρομά προσπάθησε να κλέψει ένα air condition από διαμέρισμα στην περιοχή. Η ενέργεια του έγινε αντιληπτή από τον αστυνομικό που μαζί με ένα ακόμη άτομο, τον κατεδίωξαν και του κατάφεραν χτυπήματα σε σώμα, κεφάλι και πρόσωπο πριν τους ξεφεύγει για να εντοπιστεί λίγη ώρα αργότερα νεκρός.

Εντός της ημέρας αναμένεται ο αστυνομικός και ο συγκατηγορούμενος τους να οδηγηθούν ενώπιων του εισαγγελέα. Ο ιατροδικαστής μετά την διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής θα διαπιστώσει αν τα τραύματα προκάλεσαν τον θάνατο ή ο θάνατος επήλθε συνέπεια αυτών.

Πηγή: L&O

Όλη η επικαιρότητα