Αθλητισμός

Ποιος Ερντογάν; Οι Τούρκοι θέλουν για πρωθυπουργό τον Φάνη Γκέκα! (PHOTOS)

f986b8d4467f13890eec616e25847103.jpg
Ακούστε το άρθρο

Tον διεθνή άσο προτείνουν αν όχι για πρωθυπουργό, τουλάχιστον για… μεταγραφή στο κυβερνόν κόμμα της χώρας οι Τούρκοι φίλαθλοι, οι οποίοι δεν κρύβουν την λατρεία τους προς το πρόσωπο του Θεοφάνη Γκέκα και την απογοήτευσή τους από τον πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και το υπάρχον πολιτικό προσωπικό της χώρας.

Οι οπαδοί των μεγαλύτερων ποδοσφαιορικών ομάδων της Τουρκίας φαίνεται πως συμπλέουν όσον αφορά στις απόψεις τους για την κυβέρνηση και μάλιστα το καλοκαίρι εμφανίστηκαν από κοινού στις διαδηλώσεις στην πλατεία Ταξίμ. Έκτοτε οπαδοί της Γαλατασαράι, της Φενερμπαχτσέ και της Μπεσίκτας συχνά χρησιμοποιούν το σύνθημα “Ενωμένη Κωνσταντινούπολη” που αρχικώς ακούστηκε στην πλατεία Ταξίμ ακόμα και στις κερκίδες των γηπέδων, στα ματς του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

Κι όπως συμβαίνει ενίοτε, οι οπαδοί επιδεικνύουν πρωτοτυπία ως προς τα συνθήματά τους, “απαιτώντας” πλέον από την κυβέρνηση και τον Ερντογάν να… πάρει τον Γκέκα στην κυβέρνηση. Ενδεικτικά είναι τα συνθήματα που συναντά κανείς γραμμένα στους τοίχους της Κωνσταντινούπολης και άλλων μεγάλων πόλεων και τα οποία πραγματικά “αποθεώνουν” τον Έλληνα σκόρερ: “Ταγίπ πάρε τον Γκέκα γιατί θα “υποβιβαστείς””.

Πέραν του Γκέκα, οι οπαδοί των μεγάλων τουρκικών club καλούν τον Τούρκο πρωθυπουργό να δώσει τη θέση του σε άλλους, πιο “αποτελεσματικούς”, όπως ο διάσημος διεθνής ποδοσφαιριστής της Γαλατασαράι Ντιντιέ Ντρογκμπά και ο γνωστός μας από την πολυετή θητεία του στον πάγκο του Παναθηναϊκού Ζέλικο Ομπράντοβιτς…

Όλη η επικαιρότητα