Χριστούγεννα

Ποιος λέει «όχι» σε ένα γούρι για να πάει καλά ο χρόνος;

Ένα ιδανικό συμβολικό δώρο με διαχρονική σημασία, ένα γούρι 2022 είναι αυτό που χρειάζεται κανείς για να δώσει μια θετική ώθηση στη χρονιά που ξεκινά προκειμένου να πάνε όλα όπως τα θέλει.
Ακούστε το άρθρο

Πάρτε την τύχη με το μέρος σας, αντλήστε θετική ενέργεια και απολαύστε ένα υπέροχο 2022 κάνοντας δικά σας τα υπέροχα γούρια που προσφέρει αποκλειστικά το κοσμηματοπωλείο του Ιωάννη Γεωργακόπουλου στην Αμαλιάδα.

Ένα ιδανικό συμβολικό δώρο με διαχρονική σημασία, ένα γούρι 2022 είναι αυτό που χρειάζεται κανείς για να δώσει μια θετική ώθηση στη χρονιά που ξεκινά προκειμένου να πάνε όλα όπως τα θέλει!

Γούρια κρεμαστά, καρφίτσες ή μπρελόκ με υπέροχες λεπτομέρειες, σε όλα τα παραδοσιακά σχέδια όπως τριφύλλι, πέταλο, ρόδι, αριθμούς, το νέο έτος, lucky charms και άλλα.

Τυχερά και ευκολοσυνδύαστα

Όλα τα γούρια βρίσκονται στη συλλογή του καταστήματος και ανυπομονούν να γίνουν δικά σας και δώρα για τους αγαπημένους σας.

Είναι ευκολοσυνδύαστα, ταιριάζουν με όλες τις εμφανίσεις σας και κλέβουν την παράσταση. Φυσικά, τα γούρια συμβολίζουν την καλοτυχία γι’ αυτό και αποτελούν ένα εξαιρετικό και ενεργειακό δώρο.

Φορέστε λοιπόν ένα κομψό κολιέ ή βραχιόλι με γούρι και αναβαθμίστε κάθε πρωινό ή βραδινό σας look, αποπνέοντας λάμψη και αυτοπεποίθηση σε κάθε περίσταση. Και όλα αυτά σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές που καλύπτουν οποιαδήποτε απαίτηση.

Παράλληλα στο κατάστημα του Ιωάννη Γεωργακόπουλου μπορείτε να βρείτε μεγάλη συλλογή σε χρυσά και ασημένια κοσμήματα, σε ρολόγια και πολλά άλλα.

Γούρι 22,επιμεταλλομένο
σε κίτρινο χρυσό
Γούρι 22,επιμεταλλομένο,σε κίτρινο χρυσό
Γούρι 925”,ασημένιο μοτίφ λαιμού
Βραχιόλια, ασημένια στοιχείο 925”
Γούρι 22 ,ασημένιο 925”, μοτίφ λαιμού

Όλη η επικαιρότητα