Μεσσηνία

Πωλήσεις κατοικιών με την… υπογραφή της Costa Navarino

Ακούστε το άρθρο

“Εδώ οι επισκέπτες θα βρουν ήπια καλοκαίρια και χειμώνες καθώς και έναν περιορισμένο αριθμό πολυτελών κατοικιών, έκτασης από 300 έως 1.200 τ.μ, με εκπληκτική θέα προς τη θάλασσα, τους ελαιώνες και τα γήπεδα γκολφ της Costa Navarino“.

Eτσι διαφημίζει προς τους υποψήφιους αγοραστές στην Ελλάδα και το εξωτερικό η Costa Navarino τις κατοικίες Navarino Residences, που αναπτύσσονται μέσα στη φυλασσόμενη κοινότητα του Navarino Dunes resort. “Τα Navarino Residences δεν είναι απλώς μία εξοχική κατοικία, αλλά ένας νέος τρόπος ζωής σε πλήρη αρμονία με την τοπική κουλτούρα την ιστορία και το φυσικό περιβάλλον, σε έναν από τους πλέον ανερχόμενους προορισμούς στη Μεσόγειο.

Οι ιδιοκτήτες τους θα απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με πρόσβαση σε κορυφαία εστιατόρια, αθλητικές εγκαταστάσεις και βραβευμένα κέντρα θαλασσοθεραπείας, ενώ όλες οι κατοικίες κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας τις αρχές της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής και διαμόρφωσης του τοπίου αντλώντας έμπνευση από τη μεσσηνιακή αρχιτεκτονική παράδοση”, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Tombazis-Beach-Front-Villa-Pool

Το συγκρότημα περιλαμβάνει δύο γειτονιές με τις ονομασίες Sea Dunes και Olive Grove. Η πρώτη διαθέτει προνομιακή θέση μπροστά στη θάλασσα και αποτελείται συνολικά από 22 κατοικίες σε οικόπεδα από 2,5 έως 3,3 στρεμμάτων, επιφάνειας δόμησης από 800 έως 1.000 τ.μ. με δυνατότητα συνένωσης οικοπέδων.

Η δεύτερη γειτονιά, σε λοφίσκους περιτριγυρισμένους από τα ελαιόδεντρα του συγκροτήματος, αποτελείται από 25 βίλες σε οικόπεδα από 1.500 τ.μ. έως 1.800 τ.μ., με δόμηση από 300 τ.μ. έως 550 τ.μ., ενώ και στην περίπτωση αυτή μπορεί να γίνει συνένωση οικοπέδων. Ως προς τις τιμές, ενδεικτικά, για βίλα 370 τ.μ. στο συγκρότημα Olive Grove σε ακίνητο 1.500 τ.μ. με πισίνα και θέα στη θάλασσα η τιμή ξεκινά από τα 2,3 εκατ. ευρώ.

ISV-Golf-Front-Villa-Facade

Η Costa Navarino, δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες των ακινήτων να “ζουν μια ξεχωριστή εμπειρία επαφής με τη φύση μέσα από την καλλιέργεια φρούτων και λαχανικών στους δικούς τους λαχανόκηπους και μπορούν επίσης να παράγουν το δικό τους λάδι και κρασί με την επωνυμία τους”, ενώ παρέχεται ευρύ φάσμα υπηρεσιών στο κομμάτι της διαχείρισης, της ασφάλειας, της συντήρησης, πέραν φυσικά των υπηρεσιών που συνδέονται με το ξενοδοχειακό συγκρότημα.

Στα αρχιτεκτονικά γραφεία που βάζουν την υπογραφή τους στο Navarino Residences περιλαμβάνονται ονόματα όπως οι KLAB Architecture, Kois Associated Architects, K-studio, A.N. Tombazis & Associates, Potiropoulos+Partners.

KLab-Panorama-Villa-Facade

Πηγή: newmoney.gr

Όλη η επικαιρότητα