«With Love»: Η νέα ταινία δράσης της Universal με πρωταγωνιστή τον Ke Huy Quan

Η Universal ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας παραγωγής «With Love». Πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ για την ερμηνεία του στην ταινία «Everything Everywhere All at Once (Τα πάντα όλα)», Ke Huy Quan. Μετά από 40 χρόνια παρουσίας στη βιομηχανία του κινηματογράφου είναι ο πρώτος του σημαντικός πρωταγωνιστικός ρόλος.

Η Ζιλιέτ Μπινός νέα πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου

Η βραβευμένη με Όσκαρ Γαλλίδα ηθοποιός Ζιλιέτ Μπινός (Juliette Binoche) παίρνει τη σκυτάλη από την Πολωνή σκηνοθέτιδα Αγκνιέσκα Χόλαντ (Agnieszka Holland) και αναλαμβάνει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

O Τζον Τραβόλτα και η Κρίστιν Ντέιβις στη νέα ταινία δράσης «Cash Out»

O Τζον Τραβόλτα (John Travolta) πρωταγωνιστεί στο αστυνομικό θρίλερ «Cash Out» και υποδύεται έναν επαγγελματία απατεώνα, που επιστρέφει στην ενεργό δράση, καθώς αναλαμβάνει μια δύσκολη ληστεία στο Μαϊάμι.

«Kinds of Kindness»: Η επόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου με την Έμα Στόουν κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι

H επόμενη συνεργασία του Γιώργου Λάνθιμου με την Έμα Στόουν (Emma Stone) είναι η ταινία «Kinds of Kindness» η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους το καλοκαίρι, αναφέρει το Variety.

Οι «Υπέροχες Μέρες» στην κινηματογραφική λέσχη του «Ορφέα»!

Για ακόμη μια Παρασκευή, η κινηματογραφική λέσχη του «Ορφέα», υποδέχεται τα μέλη της, με μια ξεχωριστή προβολή, σε μοναδική τιμή. Στην μεγάλη οθόνη λοιπόν, το υποψήφιο για Όσκαρ Διεθνούς Ταινίας, αριστούργημα, του Βιμ Βέντερς, «Υπέροχες Μέρες», με το εισιτήριο στη μειωμένη τιμή των 6 ευρώ, ενώ η προβολή ξεκινά στις 19:30.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Έμιλι Μπλαντ στην πρεμιέρα της ταινίας «The Fall Guy» στο SXSW

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ (Ryan Gosling) και η Έμιλι Μπλαντ (Emily Blunt) έκαναν εντυπωσιακή είσοδο στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας, «The Fall Guy» σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Λιτς (David Leitch), στην οποία πρωταγωνιστούν.

Οι ταινίες της εβδομάδας σε Πύργο & Αμαλιάδα: Άρωμα… Όσκαρ!

Το «Οπενχάιμερ», το αριστούργημα του Κρίστοφερ Νόλαν,  σάρωσε τα 96α βραβεία Όσκαρ, λαμβάνοντας συνολικά επτά χρυσά αγαλματίδια, μεταξύ αυτών, τα …

Η Νεβ Κάμπελ επιστρέφει στο «Scream 7»

Αφού αποχώρησε από την ταινία «Scream 6», λόγω οικονομικών διαφορών, η Καναδή πρωταγωνίστρια του franchise, Νεβ Κάμπελ (Neve Campbell) ανακοίνωσε την επιστροφή της στην επερχόμενη έβδομη ταινία.

Σάρον Στόουν: Αυτός είναι ο παραγωγός που με έβαλε να κάνω έρωτα με συμπρωταγωνιστή μου

Η Σάρον Στόουν σε δηλώσεις που παραχώρησε αποκάλυψε την ταυτότητα του παραγωγού που την πίεσε να συνευρεθεί ερωτικά με έναν συμπρωταγωνιστή της για πρώτη …

Όσκαρ 2024: Οι τρεις λόγοι της νίκης της Έμα Στόουν

Η κόντρα της Έμα Στόουν του Poor Things με τη Lily Gladstone του Killers of the Flower Moon ήταν μια από τις πιο αμφίρροπες της φετινής απονομής των βραβείων Όσκαρ. Η πρωταγωνίστρια του Γιώργου Λάνθιμου είχε ήδη αποσπάσει το βραβείο της καλύτερης ηθοποιού σε Κωμωδία ή Μιούζικαλ στις Χρυσές Σφαίρες και του Α΄ γυναικείου ρόλου στα BAFTAs, ενώ η Gladstone έλαβε εκείνο των SAG Awards καθώς και τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Α΄ γυναικείου ρόλου σε δραματική ταινία.

Όσκαρ 2024: Το αφιέρωμα σε όσους έχασαν τη ζωή τους – Μάθιου Πέρι, Αλεξέι Ναβάλνι και Τίνα Τέρνερ

Οι διοργανωτές των Όσκαρ αφιέρωσαν μερικά λεπτά στην 96η τελετή των βραβείων για να θυμηθούν τους σημαντικότερους καλλιτέχνες που έχασαν τη ζωή τους το 2023. 

Όσκαρ 2024: Θρίαμβος για Οπενχάιμερ και Poor Things του Λάνθιμου – Όλοι οι νικητές

Η ταινία του Λάνθιμου κέρδισε συνολικά τέσσερα Όσκαρ (Α Γυναικείου Ρόλου, Σκηνογραφίας, Μακιγιάζ- κομμώσεις και Κοστούμια) και ήταν μία από τις ταινίες που θριάμβευσαν στην 96η Απονομή των Βραβείων ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Οι λιγότερο γνωστές ελληνικές υποψηφιότητες των Βραβείων Όσκαρ

Η96η Τελετή Απονομής Βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου πλησιάζει και οι φίλοι του σινεμά ανυπομονούν για τα αποτελέσματα της φετινής κάλπης. …

Χάρι Πότερ: Ηθοποιός της ταινίας λέει πως ανησυχεί για τους ενήλικες που είναι ακόμα φαν – Είναι για παιδιά, λέει

Η Μίριαμ Μάργκελιζ, η οποία υποδύθηκε την καθηγήτρια Σπράουτ στις ταινίες «Χάρι Πότερ» μίλησε για το franchise και ανέφερε πως «ανησυχεί» …

Χρυσά Βατόμουρα: Η ταινία τρόμου «Γουίνι το Αρκουδάκι: Αίμα και Μέλι» επικράτησε στα γνωστά αντι-Όσκαρ

Η ταινία τρόμου «Γουίνι το Αρκουδάκι: Αίμα και Μέλι» επικράτησε στα Χρυσά Βατόμουρα, τα γνωστά αντι- Όσκαρ. Η ταινία είχε εισπράξεις σχεδόν 5 εκατομμυρίων δολαρίων και η συνέχειά της αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

Όλη η επικαιρότητα