Βερολίνο: H techno αποτελεί πλέον Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά της UNESCO

Στη λίστα άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco ανήκει πλέον η techno σκηνή του Βερολίνου, αναγνωρίζοντας τη συμβολή της στη διαμόρφωση της πολιτιστικής ταυτότητας της πόλης. 

Η Μικτή Χορωδία Πύργου ταξιδεύει στη Λευκωσία

Η Μικτή Χορωδία Πύργου συμμετέχει στην Πανελλήνια Εθνική Συναυλία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου 2024, στο στάδιο «Ελευθερία» στη Λευκωσία της Κύπρου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής πρεσβείας στην Κύπρο και της Προέδρου της Κυπριακής Βουλής. 

Σπύρος Παρασκευάκος: Το νέο άλμπουμ του Πυργιώτη καλλιτέχνη

Ο Πυργιώτης μουσικός Σπύρος Παρασκευάκος, κυκλοφόρησε το τρίτο κατά σειρά άλμπουμ του, με τίτλο «Μπελ Επόκ» στο οποίο έχει και την ιδιότητα του τραγουδοποιού, πέρα από αυτή του ερμηνευτή.

Ο Διαμαντής Κόκλας τραγουδά “Ρίσκο Ήσουν” και φαίνεται πως… ρισκάρει θετικά

Με το τραγούδι “Ρίσκο Ήσουν” επιστρέφει δισκογραφικά ο Διαμαντής Κόκλας και όπως όλα δείχνουν είναι έτοιμος να μαγέψει με τη γνήσια λαϊκή φωνή του, μέσα από ένα τραγούδι χωρισμού και αγάπης.

Η Ελλάδα «διχάζεται», η Ευρώπη αποφάσισε – Σε ποια θέση στέλνουν την Μαρίνα Σάττι τα στοιχήματα της Eurovision

Το «ZARI» χρειάστηκε… μόλις λίγα λεπτά για να διχάσει την Ελλάδα, με το Twitter (πλέον X) να παίρνει φωτιά, με τους μισούς να αποθεώνουν το τραγούδι και τους υπόλοιπους να κάνουν λόγο για… ότι χειρότερο έχουν ακούσει στη ζωή τους.

Eurovision 2024: Δίχασε το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι – Οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το «Ζάρι»

M’ ένα τραγούδι με ελληνικό χρώμα, που έχει τον τίτλο «Ζάρι», η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024.

Eurovision: Αυτό είναι το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι – Ακούστε το τραγούδι

Πριν από λίγη ώρα δόθηκε στη δημοσιότητα το τραγούδι «Ζάρι» με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision, τον Μάιο. Μετά τη διαρροή του στο YouTube, το τραγούδι κατέβηκε και δόθηκε μόλις ξανά στη δημοσιότητα αφού παρουσιάστηκε επίσημα.

Ζαχαρίας Καρούνης & Γιάννης Κορίζης: «Νέα γη»

Ο ερμηνευτής και συνθέτης Γιάννης Κορίζης μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Νέα γη» σε σύνθεση δική του, στίχους του Δημήτρη Κορίζη και ερμηνεία του Ζαχαρία Καρούνη.

Κορυφαίο σε πωλήσεις σινγκλ παγκοσμίως για το 2023 η επιτυχία Flower της Μάιλι Σάιρους

Η επιτυχία Flowers της Μάιλι Σάιρους αναγνωρίστηκε σήμερα ως το κορυφαίο σε πωλήσεις σινγκλ παγκοσμίως για το 2023, στην πρώτη φορά που η Αμερικανίδα τραγουδοποιός επικρατεί στον κατάλογο που διαχειρίζεται η Διεθνής Ομοσπονδία Φωνογραφικής Βιομηχανίας (IFPI).

Ηλίας Ανδριόπουλος: Μικρό συμπόσιο στον πολυχώρο της Διδότου

Ήταν ένα μικρό συμπόσιο προς τιμή του, αφού ακόμη και σήμερα με την ίδια ένταση και το ίδιο πάθος τα τραγούδια του βρίσκονται στο ρεπερτόριο των νέων. Το αντικείμενο της συζήτησης ανέδειξε ότι  το έργο του καθόρισε με εμφατικό τρόπο την εποχή του και το καλό ελληνικό τραγούδι. 

Πρωτιές για την Beyoncé με το νέο της τραγούδι «Texas Hold ‘Em»

Η Beyoncé έγινε η πρώτη μαύρη καλλιτέχνις που βρέθηκε στην κορυφή του chart Hot Country Songs του Billboard, αφού το τραγούδι της «Texas Hold ‘Em» το οποίο κυκλοφόρησε μόλις στις αρχές Φεβρουαρίου έφτασε στο Νο 1.

Taylor Swift: Η Σιγκαπούρη επιχορηγεί τη διεθνή σταρ για αποκλειστικές συναυλίες

Η Σιγκαπούρη αποκάλυψε σήμερα ότι επιχορηγεί την Αμερικανίδα τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ, αστέρι της ποπ μουσικής, προκειμένου να δώσει σειρά συναυλιών στην πόλη-κράτος, μοναδικό σταθμό …

giorgos-ntalaras-ena-heri-apo-nero.jpg

Γιώργος Νταλάρας: Δεν είναι αξιοθαύμαστο να γεμίζεις τέσσερα ελληνάδικα και να χτυπιέσαι μεθυσμένος σαν παλαβός

Όλοι αυτοί με τα εξώφυλλα, εκτός από το τραγούδι, υπηρετούν και κάτι άλλο, που είναι πιο δυνατό σαν οπλοπολυβόλο, κι άλλοι πάνε με τη σφεντόνα» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Νταλάρας, μιλώντας στην εκπομπή του MEGA «Mega Stories».

Έρχεται νέα συνεργασία της Lady Gaga με τη Beyoncé 14 χρόνια μετά το «Telephone»;

Από τη στιγμή που η Queen Bey κυκλοφόρησε το νέο της single «Texas Hold ‘Em» κατά τη διάρκεια του SuperBowl, το ίντερνετ έχει κατακλυστεί από θεωρίες σχετικά με το τι θα φέρει το Renaissance Act II.

Τέιλορ Σουίφτ: 96.000 φαν της στη συναυλία της Μελβούρνη – Το μεγαλύτερο κοινό της καριέρας της

Πριν από 15 χρόνια, την πρώτη φορά που εμφανίστηκε η Τέιλορ Σουίφτ στη Μελβούρνη, λιγότεροι από 1000 άνθρωποι παρακολούθησαν το σόου της. Αυτή τη φορά, εμφανίστηκε ενώπιον του μεγαλύτερου κοινού της καριέρας της. 

Όλη η επικαιρότητα