Ηλεία

Πολιτιστικός Σύλλογος Κατακόλου: Φάρος… αλληλεγγύης για άπορες οικογένειες

Ακούστε το άρθρο

Τρόφιμα μακράς διαρκείας ώστε να παραδοθούν σε οικογένειες της τοπικής κοινότητας Κατακόλου που έχουν ανάγκη, συγκεντρώνει για ακόμα μια χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατακόλου «Ο Φάρος», με τα μέλη και τους φίλους να προσφέρουν από το περίσσευμά τους ή και άλλοι από το υστέρημά τους, για να στηρίξουν συνανθρώπους τους.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατακόλου «Ο Φάρος» για τις φετινές εορτές του Πάσχα, έχει ήδη ξεκινήσει την συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας, τα οποία μαζεύονται στο χώρο του Κοινοτικού Καταστήματος της τοπικής κοινότητας κάθε ημέρα και έως την Μεγάλη Τρίτη, όπου θα ολοκληρωθεί η δράση.

«Ήδη μαζεύουμε τρόφιμα όπως κάνουμε ενάμιση χρόνο τώρα, Χριστούγεννα και Πάσχα για τους συνανθρώπους μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Μέσα σε αυτή την δύσκολη συγκυρία και στις δύσκολες στιγμές που περνάμε κάποιοι έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από κάποιους άλλους ανθρώπους. Έτσι και αυτή την φορά καλούμε όλο τον κόσμο, τα μέλη του συλλόγου, τους κατοίκους όπως ανταποκρίθηκαν τα Χριστούγεννα να το πράξουν και τώρα για το Πάσχα για να απαλύνουμε τον πόνο συνανθρώπων μας τις άγιες ημέρες αυτές», ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατακόλου «Ο Φάρος», Σπύρος Χιώνης.

Πότε παραλαμβάνονται τα τρόφιμα

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινώσει το διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατακόλου «Ο Φάρος», τα τρόφιμα συγκεντρώνονται στο χώρο του Κοινοτικού Καταστήματος Κατακόλου κάθε απόγευμα και ώρες 6 με 8, την Κυριακή από τις 4 το μεσημέρι έως τις 8 το βράδυ και Μεγάλη Δευτέρα και Μεγάλη Τρίτη επίσης από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα.

«Να ευχαριστήσουμε προκαταβολικά όλους όσους ανταποκρίθηκαν το προηγούμενο διάστημα και να ζητήσουμε ξανά την συνδρομή τους για τρόφιμα μακράς διαρκείας για να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας οι οποίοι έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από εμάς. Είναι ευκαιρία να δείξουμε για άλλη μια φορά την ανθρωπιά μας και να κάνουμε μια προσπάθεια κάποιοι από τους ανθρώπους της περιοχής μας να αισθανθούν καλύτερα τις ημέρες που έρχονται», αναφέρει σε δηλώσεις του το μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατακόλου «Ο Φάρος», Θανάσης Χαϊκάλης.

Όλη η επικαιρότητα