Ηλεία

Πολιτιστικός Σύλλογος Τραπεζικών Ηλείας: Γενική Συνέλευση και… εκλογές

Ακούστε το άρθρο

Ο Πολιτιστικός  Σύλλογος Τραπεζικών νομού Ηλείας, αποτελεί βασικό, καταξιωμένο συντελεστή της τοπικής Κοινωνίας, για τις εκδηλώσεις υψηλής ποιότητας, με δεκάδες ομιλητές διεθνούς κύρους και αναγνώρισης που οργανώνει συχνά, καθώς και τις ποικίλες δραστηριότητές του.

Για να συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο τους, πέραν από την εντατική προσπάθεια που καταβάλλει το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του, χρειάζεται την συμμετοχή όλων όσων αναγνωρίζουν τη θετική συμβολή του.
Τώρα, καλούνται να εκλέξουν νέο ΔΣ, με το τωρινό να αποτελείται  από εν ενεργεία και από συνταξιούχους τραπεζικούς.

Η Α` Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαΐου 2020, στις 8:45 μμ, η επόμενη στις 3 Ιουνίου 2020, με καταληκτική  την  6 Ιουνίου 2020,την ίδια ώρα, όπου θα οριστεί και η ημέρα των εκλογών, στα γραφεία του Συλλόγου (28ης Οκτωβρίου 54Αα, 1ος όροφος, Πύργος).

Για ημέρα των εκλογών ορίζεται, εκτός διαφορετικής απόφασης της Γ.Σ., η 15η Ιουνίου ημέρα Σάββατο, από 10:30 πμ μέχρι τις 2 μ.μ. και πάλι στα γραφεία του Συλλόγου, λαμβάνοντας υπόψη τα ατομικά και ομαδικά προληπτικά μέτρα.

Υποβολή υποψηφιοτήτων για το Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή δεκτές, μέχρι την 9.6.2020 στα μέλη του ΔΣ και στα γραφεία με επιστολή. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εν ενεργεία και οι συνταξιούχοι που είναι ταμειακώς εντάξει και όπως ορίζει το καταστατικό.

Όλη η επικαιρότητα