Κόσμος

Πολωνία: Επική τούμπα από τη σκάλα του αεροπλάνου που μεταφέρει τον Τζο Μπάιντεν

Κανείς δεν ξέρει ακόμα ποιος έπεσε από τη σκάλα του Air Force One ενώ ήταν στην Πολωνία
Ακούστε το άρθρο

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στο Twitter ένα βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί μια τούμπα από την σκάλα του Air Force One ενώ αυτό βρισκόταν στην Πολωνία.

Σημειώνεται ότι το Air Force One είχε μεταφέρει στην Πολωνία τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν. Ο αμερικανός πρόεδρος επισκέφτηκε πριν από δύο ημέρες αιφνιδιαστικά το Κίεβο, ενόψει της συμπλήρωσης ενός χρόνου από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, διαβεβαιώνοντας τον ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι σχετικά με την ακλόνητη υποστήριξη των ΗΠΑ «για όσο χρειαστεί».

Καρέ-καρέ το μυστικό ταξίδι του Τζο Μπάιντεν στο Κίεβο

Αυτό που προκάλεσε μεγάλη συζήτηση είναι η ταυτότητα του ατόμου που φαίνεται στο βίντεο να μπουρδουκλώνεται και να πέφτει από τα σκαλιά του Air Force One.

Το σίγουρο είναι, πάντως, ότι δεν πρόκειται για τον Αμερικανό Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν δεδομένου ότι η τούμπα έγινε στην πίσω πλευρά του αεροσκάφους και ενώ στη σκάλα βρίσκονταν αρκετά άτομα. Αντίθετα ο πρόεδρος των ΗΠΑ αποβιβάζεται και επιβιβάζεται στο Air Force One πάντα από την μπροστά πλευρά του αεροσκάφους και πάντα μόνος του.

Όλη η επικαιρότητα