Ηλεία

Πόλος έλξης για την Ηλεία το παζάρι της Ζαχάρως

Ακούστε το άρθρο

Σε πόλο έλξης για την Ηλεία και τη Μεσσηνία έχει εξελιχθεί το καλοκαιρινό εμπορικό παζάρι της Ζαχάρως, που πραγματοποιείται από την περασμένη Παρασκευή στην παραλία της πόλης, έναντι του «Παρά θίν’Αλός» με την παρουσία 165 πάγκων μικροπωλητών και με τεράστια ποικιλία στα είδη πώλησης, και το οποίο ολοκληρώνεται στις 24 Ιουνίου.

Όπως τόνισαν στην εφ. «Πατρίς» κάτοικοι της Ζαχάρως αλλά και επισκέπτες, το υπαίθριο λούνα παρκ έχει προσελκύσει εκατοντάδες παιδιά που θέλουν να διασκεδάσουν, ενώ οι μυρωδιές από την ψητή γουρνοπούλα, τοπική σπεσιαλιτέ, είναι μαγνήτης για τους πολίτες που θέλουν να απολαύσουν καλό φαγητό σε ανταγωνιστική τιμή.

Παράλληλα, εκτίθενται σε εξαιρετικές τιμές πάρα πολλά είδη, από αξεσουάρ μέχρι κοσμήματα και είδη οικιακής χρήσης, ακόμα και υπέροχες πετσέτες παραλίας. Σύμφωνα με τους καταναλωτές, τα προϊόντα που εκτίθενται, συνιστούν μια προσιτή και φθηνή πρόταση ανανέωσης σε αγορές για  το σπίτι και όλη την οικογένεια σε τιμές σοκ.

Σημείο αναφοράς για τα παιδιά είναι η «παραμυθού» που διηγείται μοναδικές ιστορίες στους μικρούς φίλους, προσφέροντας μια ξεχωριστή νότα δημιουργικής απασχόλησης, ενώ διεξάγονται κληρώσεις δώρων και άλλες εκδηλώσεις.

Οι μυρωδιά από ψητές γουρνοπούλα τοπική  σπεσιαλιτέ και τα φώτα του υπαίθριου λούνα-παρκ μας τράβηξαν την προσοχή και βρεθήκαμε ανάμεσα στον κόσμο και τα περίπτερα των μικροπωλητών. Για σήμερα και μεθαύριο είναι προγραμματισμένη λαϊκή βραδιά με ζωντανό μουσικό πρόγραμμα, χορευτικά συγκροτήματα και πλήθος καλλιτεχνών, που θα προσφέρουν στιγμές διασκέδασης και σύντομης απόδρασης από την «γκρίζα» καθημερινότητα.

Το καλοκαιρινό εμπορικό παζάρι διοργανώνεται φέτος για πρώτη φορά από το σύνδεσμο μικροπωλητών Ελλάδος, υπό την αιγίδα του δήμου Ζαχάρως.

Όλη η επικαιρότητα