Χωρίς κατηγορία

Πολυθεματική εκδήλωση το βράδυ του Σαββάτου στον Κούβελο!

koyvelou.jpg
Ακούστε το άρθρο

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η πολυθεματική/πολιτισμική εκδήλωση που διοργανώνει το Σαββάτο ο σύλλογος «Πύργος Όλοι Μαζί» στο χώρο του Πολιτιστικού κέντρου του Κούβελου. Μια εκδήλωση που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους με την ονομασία ”Πολιτιστικά Δρώμενα 2014”.

Ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος «Πύργος Όλοι Μαζί», για μια ακόμα φορά δίνει το δικό του ξεχωριστό στίγμα στην τοπική κοινωνία, συνεχίζοντας την πολυεπίπεδη δράση του στον τομέα του πολιτισμού, της διατήρησης της παράδοσης και του εθελοντισμού, έχοντας παράλληλα αναπτύξει έντονη φιλανθρωπική δράση με πλήθος δράσεων.

Όσον αφορά τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Σαββάτου, το πρόγραμμα περιλαμβάνει αρχικά παρουσίαση του βιβλίου μαγειρικής της δημοσιογράφου  Ελένη Λιβάνη-Παπαδοπούλου ”Η Ιθάκη στο πιάτο μας – Μικρές ιστορίες μαγειρικής”, ένα γαστρονομικό ταξίδι στο νησί του Οδυσσέα από το οποίο κατάγεται.

Στην συνέχεια, οι μικρότεροι θα ζήσουν μια «Μαγική βραδιά» από τον ταχυδακτυλουργό ”Κώστα Μαρίνο”, που με τα ζογκλερικά του κόλπα αναμένεται να εντυπωσιάσει και να προσφέρει ξεχωριστές στιγμές.

Θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί από όλη την Ελλάδα με την χορευτική ομάδα «Ηλείων Παράδοσις» και στη συνέχεια λαϊκή και έντεχνη ζωντανή μουσική βραδιά από την ορχήστρα του ”Τετράστιχου”, με τον Πάνο, τον Ηρακλή και τους μουσικούς της μπάντας τους.

Απαραίτητο «συμπλήρωμα» σε όλα τα παραπάνω θα είναι το πλούσιο φαγητό, με γουρουνοπούλες και σουβλάκια και εκλεκτό οίνο που θα συμβάλλουν στην δημιουργία ενός γνήσιου λαϊκού γλεντιού…

Γ.Γ.

Όλη η επικαιρότητα