Ελλάδα

Πορτοσάλτε: Κόντεψε να «πλακωθεί» on air με καλεσμένο στον ΣΚΑΪ!- Ποιον αποκάλεσε σκουπίδι

Για μία ακόμα φορά ο Άρης Πορτοσάλτε κατάφερε να κάνει κακό χαμό στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ, αφού κόντεψε να πλακωθεί με τον Νίκο Σβέρκο μπροστά… στα μάτια των τηλεθεατών για χάρη του… Πρίγκιπα Καρόλου!
Ακούστε το άρθρο

Για μία ακόμα φορά ο Άρης Πορτοσάλτε κατάφερε να κάνει κακό χαμό στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ, αφού κόντεψε να πλακωθεί με τον Νίκο Σβέρκο  μπροστά… στα μάτια των τηλεθεατών για χάρη του… Πρίγκιπα Καρόλου, όπως έγραψε το Media Time!

Η ένταση προκλήθηκε από τη συζήτηση γύρω από την συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρίγκιπα Κάρολο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο διευθυντής του avgi.gr θύμισε το «ριφιφί» και την κλοπή χιλιάδων αντικειμένων από το Τατόι, τα οποία στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στην Αγγλία. Τότε ο Άρης Πορτοσάλτε του είπε ότι «αυτή είναι αντιπολίτευση των σκουπιδιών» για να του απαντήσει ο Νίκος Σβέρκος: «Για σκουπίδια όταν μιλάς θα αρκείσαι στον εαυτό σου».

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ δήλωσε πως την εποχή που ο Αλέξης Τσίπρας ήταν Πρωθυπουργός, τον είχε υποδεχθεί στην Αθήνα, ενώ ο διευθυντής του site της Αυγής τόνιζε πως με τα προβλήματα που έχει η χώρα, δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για το ταξίδι αυτό.

Μάλιστα ακούστηκαν βαριές εκφράσεις, καθώς ο Άρης Πορτοσάλτε έλεγε τον άνθρωπο που είναι δίπλα του αριστερό φασίστα και πως ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει αντιπολίτευση για τα σκουπίδια, για να λάβει την απάντηση: «Για σκουπίδια να μιλάς για τον εαυτό σου», ενώ του επισημάνθηκε πως είναι ο μοναδικός δημοσιογράφος που κατάφερε να διαγραφεί από την ΕΣΗΕΑ για προπαγάνδα.

ΣΚΑΪ: Ο διάλογος που είχαν Πορτοσάλτε – Σβέρκος:

Πορτοσάλτε: Άντε και στον Γράμμο τώρα.

Σβέρκος: Γιατί τι έγινε στο Γράμμο;

Πορτοσάλτε: Άντε και στο Γράμμο να κάνετε αντιπολίτευση.

Σβέρκος: Γιατί τι έγινε στο Γράμμο;

Πορτοσάλτε: Αν δεν σου αρκεί αυτό και στο Βίτσι να κάνετε αντιπολίτευση.

Σβέρκος: Μιλάμε πλέον για την απόλυτα μετεμφυλιακή άκρα δεξιά, άκρα δεξιά. Γράμμο και Βίτσι. Εγώ δεν μιλάω για πηγάδες. Αυτά είναι πληγές.

Πορτοσάλτε: Αντιπολίτευση με όρους 1948.

Όλη η επικαιρότητα