Ελλάδα

Πορτοσάλτε: Βενζίνη δεν βάζουν οι άνθρωποι των 500 ευρώ

Σύμφωνα με τον Άρη Πορτοσάλτε δεν μπορούν να διαμαρτύρονται για τις αυξήσεις στα καύσιμα όσοι παίρνουν 500 ευρώ γιατί αυτοί δεν θά έπρεπε να είχαν ούτε αμάξι
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να μην το ξέρατε, όμως στην Ελλάδα, δεν είναι μόνο η απόκτηση αμαξιού απαγορευτική για την μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού αλλά και η διαμαρτυρία για τις τιμές των καυσίμων, ειδικά αν είσαι φτωχός.

Τουλάχιστον αυτό, διατείνεται ο  Άρης Πορτοσάλτε, που τοποθετήθηκε στον αέρα του Σκάι, για την ακρίβεια στα καύσιμα, όπως αναφέρει το in.gr.

Ο δημοσιογράφος που πολλές φορές έχει προκαλέσει με τις ακραίες απόψεις του και… «αναλύσεις»,  είπε ούτε λίγο, ούτε πολύ, πως βενζίνη δεν βάζουν και άρα δεν χρειάζονται χαμηλές τιμές οι άνθρωποι των 500 ευρώ, γιατί βενζίνη βάζουν οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας.

Με τη δήλωσή του αυτή, που προκάλεσε αντιδράσεις ουσιαστικά συντάχθηκε με την προ ημερών δήλωση του Θεόδωρου Σκυλακάκη πως δεν θα γίνει μείωση στον φόρο καυσίμων γιατί θα ευνοηθούν οι πλούσιοι.

Προκλητικός

«Βενζίνη όμως δεν πάει να την βάλει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η βενζίνη, την οποία διαμαρτυρόμαστε στα 2 ευρώ την βάζουν οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας…», υποστήριξε ο κ. Πορτοσάλτε.

«Και οι φτωχοί έχουν αμάξι Άρη, ο κύριος Σκυλακάκης είπε μια ανοησία μην τον καλύπτεις» του είπε ο δημοσιογράφος Φοίβος Κλαυδιανός που επίσης βρισκόταν στο πάνελ. «Μα μικρό αμάξι, μα παλιό αμάξι, και οι φτωχοί έχουν αμάξι, ειδικά οι οικογενειάρχες» πρόσθεσε.

Ωστόσο ο Άρης Πορτοσάλτε συνέχισε απτόητος…

«Καύσιμα δεν βάζει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί να βάλει, δυστυχώς δεν μπορεί να βάλει ο συνταξιούχος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί. Παίρνει λεωφορείο, δεν μπορεί να μετακινηθεί σαν κι εμάς με το αυτοκίνητο ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η μάνα μου η συγχωρεμένη που έπαιρνε σύνταξη 500 ευρώ δεν είχε αυτοκίνητο, πώς να το πω δηλαδή;».

Όλη η επικαιρότητα