Τεχνολογία

Πώς μπορείς να δεις ποιος σε μπλόκαρε στο Instagram

Ακούστε το άρθρο

Όσοι ασχολούνται με τα Socia Media θα έχουν έχουν μπλοκάρει ή θα τους έχει κάνει μπλοκ κάποιος άλλος χρήστης. Το Instagram δεν αποτελεί εξαίρεση καθώς σου δίνει αυτή τη δυνατότητα. Ωστόσο τι συμβαίνει αν κάποιος θέλει να μάθει αν τον έχουν βάλει στην «μαύρη λίστα»;

Το Instagram είναι γνωστό πως δεν βοηθά τους χρήστες του να καταλάβουν εύκολα αν κάποιος σας ακολουθεί ή όχι, καθώς δεν μπορείτε να κάνετε τόσο εύκολα την αναζήτηση όπως σε άλλες πλατφόρμες.

Ωστόσο υπάρχουν δυο τρόποι που μπορείς να μάθεις. Ο ένας από αυτούς είναι να τσεκάρεις τη λίστα με τους φίλους που ακολουθείς και να δεις αν εξακολουθούν να σε ακολουθούν και εκείνοι. Αυτό μπορεί να είναι χρονοβόρο αν κάποιος θέλει να ψάξει για αρκετά άτομα, αλλά είναι σίγουρα αποτελεσματικό.

Ο τεχνολογικός τρόπος περιλαμβάνει την λήψη μιας ειδικής εφαρμογής που κάνει όλα αυτά για εσάς. Προφανώς ο ένας από αυτούς είναι πιο εύκολος, αλλά εάν δεν νιώθετε και πολύ άνετα να δώσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας σε κάποιον τρίτο, ο καλύτερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε τις δικές σας δυνάμεις.

Ο χειροκίνητος τρόπος

Αν αποφασίσετε να κάνετε όλη τη διαδικασία μόνοι σας πρέπει να επιλέξτε ένα άτομο που το γνωρίζετε ήδη ότι σας ακολουθεί και πηγαίνετε στο προφίλ του. Στην συνέχεια, πατήστε πάνω στο κουμπί «following» που βρίσκεται στο επάνω δεξιά μέρος της σελίδας.

Αυτό θα σας οδηγήσει σε μια λίστα με όλους τους ανθρώπους που ακολουθεί. Αν δεν δείτε πουθενά το δικό σας προφίλ, αυτό σημαίνει ότι ο φίλος σας έπαψε να σας ακολουθεί.

Μια εφαρμογή σας κάνεις τη ζωή πιο εύκολη

Σε αυτή την περίπτωση το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε στο κινητό σας μια εφαρμογή. Μία επιλογή ονομάζεται «Followers Track for Instagram» και με πάνω από 45.000 βαθμολογίες στο App store, και θεωρείται αξιόπιστη.

Μόλις συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Instagram, η εφαρμογή θα παρακολουθήσει όχι μόνο ποιος σταμάτησε να σας ακολουθεί αλλά και ποιος άρχισε σύντομα να σας ακολουθεί. Μπορείτε να δείτε πόσα άτομα σας μπλόκαραν, αλλά προκειμένου να μάθετε ποιοι είναι αυτοί, θα πρέπει να πληρώσετε μια συνδρομή.

Μια άλλη επιλογή είναι το «FollowMeter for Instagram», το οποίο έχει παρόμοια χαρακτηριστικά και κατατάσσει την «δημοτικότητά» σας στην εφαρμογή. Αφού την κατεβάσετε, θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram που θέλετε να παρακολουθήσετε. Ολοκληρώστε αυτό το βήμα και τελειώσατε.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή δίνει στον χρήστη και κάποια στατιστικά στοιχεία. Για παράδειγμα παρακολουθεί επίσης τον μέσο όρο likes ανά ανάρτηση καθώς και τα άτομα που σας κάνουν τα περισσότερα likes. Σύμφωνα με το «Lifewire», ορισμένα χαρακτηριστικά μπορεί να απαιτούν συνδρομή.

via

Όλη η επικαιρότητα