Lifestyle Smile

Πώς χωρίζουν τα ζώδια; Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ

Ανεξάρτητα από το πόσο μπορεί να έχεις πονέσει στη ζωή, δεν υπάρχει εύκολος δρόμος όταν μιλάμε για χωρισμούς.
Ακούστε το άρθρο

Ανησυχείς για το πόσο καιρός έχει περάσει από την τελευταία φορά που ήσουν σε σχέση ή μήπως είσαι πεπεισμένη ότι αξίζεις κάτι καλύτερο, ούτως ή άλλως; Τα αστέρια κρύβουν όλα σου τα μυστικά. Ανεξάρτητα από το πόσο μπορεί να έχεις πονέσει στη ζωή, δεν υπάρχει εύκολος δρόμος όταν μιλάμε για χωρισμούς.

Ωστόσο, το σύμπαν χρησιμεύει ως μια ισχυρή πηγή πληροφοριών σχετικά με πώς τα ζώδια αντιμετωπίζουν έναν χωρισμό και το πιο σημαντικό, τι μπορούν να κάνουν διαφορετικά, όταν ο έρωτας αποχωρήσει από το δωμάτιο.

Πώς χωρίζουν τα ζώδια;

Κριός

Οι Κριοί είναι διάσημο για την αποφυγή συζητήσεων γύρω από ευαίσθητα θέματα. Προτιμούν απλώς να κάνουν το ένα βήμα μετά το άλλο, μέχρι να νιώσουν καλύτερα, κάποια μέρα. Πιθανώς. Φαίνεται αμφίβολο αυτή τη στιγμή, αν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου.

Μηχανισμός αντιμετώπισης:

Αγοράζουν εισιτήρια για μια συναυλία για όλη την παρέα, τα ξημερώματα μιας Τετάρτης.

Ταύρος

Κυβερνούμενοι από την Αφροδίτη, οι Ταύροι είναι γενναιόδωροι εραστές. Γενναιόδωροι με παράξενο τρόπο όμως, καθώς συνήθως καταλήγουν να μένουν σε μια σχέση περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Η αντιμετώπιση των συναισθημάτων παραμερίζεται, ώστε να καταφέρουν να σώσουν την υπερηφάνειά τους και να φορέσουν το poker face τους μπροστά στον πρώην τους.

Μηχανισμός αντιμετώπισης:

Θα ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι, ώστε ο κόσμος και συγκεκριμένα οι ακόλουθοί σου στο Instagram να δουν πόσο καλά είσαι πραγματικά.

Δίδυμοι

Δυστυχώς, για τις ουράνιες πεταλούδες του ζωδιακού κύκλου, η απομάκρυνση από μια αδιέξοδη σχέση δεν είναι ποτέ τόσο εύκολη υπόθεση. Ένας χωρισμός για τους Διδύμους, έχει πολλά μπρος-πίσω, ταλαντώσεις ανάμεσα στα άκρα του «ίσως μπορούμε να το κάνουμε να δουλέψει» και «ελπίζω να μη σε πετύχω πουθενά έξω».

Μηχανισμός αντιμετώπισης:

Πείθεις τον εαυτό σου ότι μπορείς εύκολα να βρεις κάποιον καλύτερο… Αλλά περίμενε, δεν σου απάντησαν μέσα σε 5 λεπτά.  Άρα προφανώς σε κάνουν ghosting και θα πεθάνεις μόνη.

Καρκίνος

Το σκληρό εξωτερικό κέλυφος ενός καβουριού, που συμβολίζει τους Καρκίνους, κρύβει ένα ευαίσθητο εσωτερικό. Ενώ ο κόσμος πιστεύει ότι είσαι καλά και έχεις προχωρήσει, δεν θέλεις κανείς να ξέρει για το melt down που είχες, όταν μπήκε στο ραδιόφωνο το τραγούδι που λάτρευε ένας πρώην.

Μηχανισμός αντιμετώπισης:

Να συναντήσεις έναν φίλο που έχεις να δεις εδώ και καιρό και να καταλήξεις να μιλάς για ολόκληρη την παιδική σου ηλικία. Συνήθως χωρίς συγκεκριμένη αιτία ή/και αφορμή.

Λέων

Εάν υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να ξέρεις για τα ζώδια μετά από έναν χωρισμό, είναι ότι τα λιοντάρια αντιμετωπίζουν κάθε χωρισμό ως ανταγωνιστικό άθλημα. Είτε κερδίζεις, είτε χάνεις. Ωστόσο, αυτό που λίγοι συνειδητοποιούν, είναι ότι η προσπάθεια των Λιονταριών να κερδίσουν σε έναν χωρισμό, είναι απλώς η στάχτη στα μάτια, που πετούν ώστε οι άνθρωποι να μην μπορούν να δουν πόσο πονάνε.

Μηχανισμός αντιμετώπισης:

Κερνάς ένα επιπλέον γύρο after-work drinks, ώστε να μπορείς να πείσεις όλους, πώς ο χωρισμός ήταν δική σου ιδέα, ούτως ή άλλως.

Παρθένος

Κυβερνούμενοι από τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, οι Παρθένοι είναι οι ορθολογιστές του ζωδιακού κύκλου. Προτιμούν να καθίσουν και να συζητήσουν τι πήγε στραβά, ώστε να μην υπάρχουν άσχημα συναισθήματα στη μέση και να χαίρονται πραγματικά όταν συναντούν έναν πρώην τυχαία.

Μηχανισμός αντιμετώπισης:

Συμφωνείς για ένα sleepover φίλων σου στο σπίτι, που θέλουν να τσεκάρουν πώς είσαι.  Αλλά στην τελική, μόνο εσύ μπορείς να οργανώσεις τα συναισθήματά σου.

Ζυγός

Με σύμβολο τη ζυγαριά, ο κόσμος ενός Ζυγού έχει να κάνει με την ισορροπία. Μπορείς να κάνεις ειρήνη με μια σχέση που αργοπέθαινε, αλλά με έναν χωρισμό που δεν είδες να έρχεται ποτέ; Η φράση «μπορούμε να μιλήσουμε;» πιθανότητα θα σε στοιχειώσει για το υπόλοιπο της ζωής σου.

Μηχανισμός αντιμετώπισης:

Αποφεύγεις την οπτική επαφή και στρέφεσαι με μανία στο κινητό σου, όταν κάποιος σε ρωτά τι πήγε στραβά.

Σκορπιός

Ως ζώδιο του νερού, οι υπόλοιποι μπορεί να θεωρούν ότι βγαίνεις από έναν χωρισμό με συγκρατημένο και συγκεντρωμένο τρόπο. Αλλά λίγοι γνωρίζουν ότι όλα βρίσκονται στο πρωτόκολλο χωρισμού, το οποίο και έχεις τελειοποιήσει όλα αυτά τα χρόνια. Ξεκινώντας από το μπλοκάρισμα του στο Instagram και διαγράφοντας όλες τις κοινές σας φωτογραφίες.

Μηχανισμός αντιμετώπισης:

Τρελαίνεσαι όταν οι φίλοι σου δεν καταλαβαίνουν τι εννοείς όταν λες ότι θέλεις να είσαι με κόσμο, αλλά και ότι απολαμβάνεις τη μοναξιά σου. Τι δεν καταλαβαίνουν πια;!

Τοξότης

Ως ζώδιο της φωτιάς, οι Τοξότες αναζητούν τη συγκίνηση. Το κλάμα για έναν χωρισμό είναι χαμένη ενέργεια, αφού σίγουρα υπάρχει κάτι καλύτερο που περιμένει στη γωνία. Πόσο καιρό άραγε πρέπει να περιμένει κανείς, μετά από έναν χωρισμό για να ανακαλύψει τις δυνατότητες που υπάρχουν εκεί έξω;

Μηχανισμός αντιμετώπισης:

Μια κράτηση για διαμονή στο Μπαλί, επειδή τσέκαρε εισιτήρια και βρήκε ότι βολεύουν. Ποιος έχει χρόνο να κυνηγήσει συναισθήματα, όταν μπορεί τα ταξιδεύει;  Παρ’ όλ’ αυτά, θα κατεβάζει τεκίλες, κατά τη διάρκεια της πτήσης με λυγμούς.

Αιγόκερως

Κάποιοι μπορεί να θεωρήσουν ότι η απόμακρη, αποστασιοποιημένη εικόνα ενός Αιγόκερου, σημαίνει ότι δεν πιστεύουν στην αγάπη. Αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι απλά αρκετά γενναίοι για να αναγνωρίσουν, πότε είναι ώρα και να αποχωρίσουν, αν μια σχέση δεν μπορεί να σωθεί.

Μηχανισμός αντιμετώπισης:

Η άρνηση να αφήσει μια κακή εμπειρία να μειώσει την πίστη σου στην αγάπη, εφόσον το επόμενο άτομο μπορεί να ελέγξει και τις 547364 απαιτήσεις στη λίστα του/της.

Υδροχόος

Η προσέγγισή ενός Υδροχόου στους χωρισμούς μπορεί να είναι λίγο ασυνήθιστη. Εστιάζουν εξίσου στο να διασφαλίσουν ότι το αγαπημένο τους πρόσωπο έχει αυτό που χρειάζεται, προκειμένου να μπορέσει να θεραπευτεί συναισθηματικά και να προχωρήσει και ο ίδιος.

Μηχανισμός αντιμετώπισης:

Κάνει κάθε πιθανό ψυχολογικό τεστ ή κουίζ που θα βρει στο internet ή σε ένα περιοδικό, σχετικά με το πώς είναι ψυχολογικά.

Ιχθύες

Τα ψάρια του ζωδιακού τροχού είναι στην ευχάριστη θέση να επιπλέουν στα νερά της φαντασίας. Ένας χωρισμός μπορεί να είναι η σκληρή επιστροφή στην πραγματικότητα, που θα τα κάνει να κολυμπήσουν έξω από τα νερά της ασφάλειας. Η μετάβαση στη single ζωή είναι μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο. Μια δύσκολη διαδικασία, αν το στυλ χωρισμού ενός πρώην, είναι συναισθηματικό.

Μηχανισμός αντιμετώπισης:

Ένα SOS τηλεφώνημα στον πρώην, στις 3 το πρωί, για να πάρει μια γνώμη για το DIY κούρεμά σου, δεν ήταν τόσο κακή ιδέα, σωστά; Ή μήπως ήταν;

Πηγή: ladylike.gr

Όλη η επικαιρότητα