Life

Πώς ένας άντρας δείχνει ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα;

Ακούστε το άρθρο

Οι άντρες δεν ήταν ποτέ καλοί στο να εκφράζουν τα συναισθήματά τους ή να σου δείχνουν τις προθέσεις τους για εσένα.

Έχουν ωστόσο, άλλους τρόπους να δείχνουν την αγάπη και το ενδιαφέρον τους, που πολλές φορές μας περνάνε απαρατήρητοι ή απλά αδιάφοροι. Γι’ αυτούς όμως, είναι σημαντικοί κι αρκετά ουσιώδεις, γι’ αυτό και πληγώνονται βαθύτατα όταν η κοπέλα τους δεν αντιλαμβάνεται πόσο ενδιαφέρονται για εκείνη.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι πράξεις είναι αυτές που μετράνε περισσότερο κι όχι τα λόγια. Τα περισσότερα άτομα που προτιμούν να εκφράζουν το ενδιαφέρον τους με λόγια, χωρίς να τα συνοδεύουν με πράξεις, δεν είναι συνήθως και τα πιο ειλικρινή. Ωστόσο, αν έχεις παρατηρήσει το αγόρι σου να κάνει κάποια ή όλα από τα παρακάτω, να είσαι σίγουρη πως ενδιαφέρεται πραγματικά για εσένα:

1. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να σε κάνει να νιώθεις άνετα και χαρούμενη.

Μπορεί να πρόκειται για κάτι απλό, όπως το να σου δώσει το μπουφάν του μία κρύα νύχτα του χειμώνα ή να δει την ρομαντική ταινία που θες, ακόμα κι αν αυτός σιχαίνεται στην πραγματικότητα τις γλυκανάλατες, ρομαντικές ιστορίες.

Ό,τι κι αν κάνει, το κάνει γιατί λατρεύει να σε βλέπει χαρούμενη.

Δεν χρειάζεται να σου κατεβάσει τα αστέρια από τον ουρανό για να σου δείξει ότι ενδιαφέρεται, αλλά αυτές οι μικρές καθημερινές πράξεις που κάνει για εσένα ανά διαστήματα σου δίνουν αυτό το κάτι παραπάνω που θες για να πεισθείς ότι νοιάζεται πραγματικά.

2. Όταν του μιλάς, σε ακούει. Σε ακούει πραγματικά.

Όταν νιώθεις την ανάγκη να μιλήσεις σε κάποιον, κάθεται υπομονετικά και σε ακούει στ’ αλήθεια. Δεν θα σε κατακρίνει ούτε θα σου πετάξει μία δήθεν συμβουλή για να τελειώσει μία ώρα νωρίτερα και να βγάλει την υποχρέωση. Δεν πρόκειται να σου πει πού τα θαλάσσωσες (το ξέρεις ήδη) ή τι θα μπορούσες να είχες κάνει διαφορετικά.

Στέκεται ακριβώς εκεί και ακούει όσα θέλεις να πεις και να βγάλεις από μέσα σου, γιατί αυτό είναι που χρειάζεσαι – κάποιον να σε ακούσει. Και σε ακούει επειδή ενδιαφέρεται.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Όλη η επικαιρότητα