Lifestyle

Πως είναι σήμερα η Μαριλένα από το «Δέκα λεπτά κήρυγμα»

Ακούστε το άρθρο

Στο τέλος του 2000, η Χριστίνα Σέιχ μπήκε στις καρδιές των τηλεθεατών του Mega ως «Μαριλένα» στην επιτυχημένη σειρά «10 λεπτά κήρυγμα». Κοκκινομάλλα, με εντυπωσιακά γαλάζια μάτια και απαράμιλλη γοητεία, μίλησε από την πρώτη στιγμή στις καρδιές των ανδρών.

Η σειρά ολοκληρώθηκε το 2003 και έκτοτε η Χριστίνα αποφάσισε συνειδητά να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, δεν κατάφερε να ξεχαστεί, αφού κάποια στιγμή κυκλοφόρησαν παπαρατσίστικες φωτογραφίες της με μαγιό στη παραλία, κάνοντας τους πάντες να εντυπωσιαστούν με την εμφάνισή της.

Όλα αυτά, όμως, μέχρι πριν από λίγο καιρό, που η Χριστίνα έκανε ξανά την εμφάνισή της. Αυτή τη φορά, μέσα από ένα βίντεο γυμναστικής για το ιντερνετικό κανάλι «Fithabits», το οποίο γύρισε μαζί με τον συνάδελφό της, Ρένο Ρώτα. Όπως θα διαπιστώσετε, η εικόνα της έχει αλλάξει πολύ και δύσκολα θα την αναγνώριζε κανείς. Ωστόσο, αγαπά ακόμα pixie cut, αλλά έχει αποχωριστεί την απόχρωση του κόκκινου από τα μαλλιά της και έχει μια υιοθετήσει μια silver απόχρωση του ξανθού.

Η Χριστίνα Σέιχ είναι στα καλύτερά της και αδιαμφισβήτητα πιο όμορφη από ποτέ.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: tlife 

Όλη η επικαιρότητα