Παραπολιτικά

Πώς κατάφερε ο Πάνος Καμμένος να ζυγίζει -40 κιλά;

Οι φωτογραφίες του Πάνου Καμμένου, που τον εμφανίζουν πιο αδύνατο από ποτέ κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. O πρώην υπουργός Αμύνης μας έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό με τη νέα του εικόνα, καθώς έχει χάσει γύρω στα 40 κιλά.

Η εικόνα του Πάνου Καμμένου είχε αρχίζει να αλλάζει σχεδόν σταδιακά. Μάλιστα, μία επέμβαση στο στομάχι του φαίνεται πως ήταν ο κύριος λόγος, που τον έβαλε σε διαδικασία αυστηρής δίαιτας, καθώς έπρεπε να χάσει κιλά. Φαίνεται, ακόμη πως έχει κάνει βελονισμό για να τον βοηθήσει στην προσπάθεια της απώλειας των κιλών του. Την προσπάθειά του να αδυνατίσει είχε αποκαλύψει και ο ίδιος, από το 2016, στην πρωινή εκπομπή του Mega. Οι παρουσιαστές της εκπομπής τότε τον είχαν υποδεχθεί στη σύνδεση που είχαν κάνει με το γραφείο του στο υπουργείο λέγοντάς του: «Από τότε που έχουμε να τα πούμε έχει υπάρξει αλλαγή. Αδυνατίσατε υπουργέ», με τον Πάνο Καμμένο να τους απαντάει αρχικά «έχει τρέξιμο, τρέξιμο πάρα πολύ. Το μνημόνιο έχει αδυνατίσει όλους τους Έλληνες» και ακολούθως να παραδέχεται ότι προσπαθεί να χάσει κιλά.

Ο Πάνος Καμμένος έχει αλλάξει και το στιλ του, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για μία καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

Όλη η επικαιρότητα