Categories: Ελλάδα

«Πώς μπορείς να σηκώσεις χέρι σε ένα παιδάκι 16 μηνών», λέει η μητέρα του βρέφους που φέρεται να κακοποιήθηκε

Share

Η μητέρα με το 16 μηνών βρέφος που φέρεται να κακοποιήθηκε από βρεφονηπιοκόμο στη Θεσσαλονίκη μίλησε για το περιστατικό και είπε πως εντόπισε περίεργη συμπεριφορά από το παιδί της, πριν γίνει η καταγγελία.

Σύμφωνα με το thestival.gr η μητέρα είπε, ότι το κορίτσι επέστρεψε στο σπίτι από τον παιδικό σταθμό αδιάθετο, την αγκάλιαζε και δεν την άφηνε. Την έβαλε να κοιμηθεί. Πριν ξυπνήσει το παιδί η μητέρα είχε κλήση από το τμήμα Ανηλίκων και της ανέφεραν ότι η κόρη της κακοποιήθηκε από την κυρία της.

«Διαπιστώθηκε ότι είχε μελανιά στο πόδι και γρατζουνιά», λέει η ίδια.

Όπως περιγράφει η μητέρα, το κορίτσι τις τελευταίες ημέρες δεν ήθελε να πηγαίνει στον παιδικό σταθμό, γεγονός που δεν συνέβαινε νωρίτερα.

«Απορώ πώς σήκωσε χέρι»

«Υποτίθεται όταν είσαι παιδαγωγός κάνεις λειτούργημα. Όλες οι δουλειές δεν είναι για όλους. Θα μπορούσε να στραφεί σε άλλο επάγγελμα. Ειδικά σε ένα παιδάκι 16 μηνών που δεν μπορεί καν να σου αντιμιλήσει απορώ πως μπορείς να σηκώσεις χέρι», αναφέρει η μητέρα.

Η 47χρονη αρνείται τις κατηγορίες και σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να ισχυρίζεται ότι πρόκειται για ψευδή καταγγελία σε βάρος της και ότι έχει πέσει θύμα σκευωρίας. Η γυναίκα η οποία εργάζεται για πολλά χρόνια στον βρεφονηπιακό, θα καθίσει στο εδώλιο του Αυτοφώρου το Σάββατο.

Η 47χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών την Πέμπτη, ο οποίος της απήγγειλε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική κάκωση και βλάβη σε βάρος ανηλίκων, σε απόπειρα και τετελεσμένη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Σημειώνεται, ότι καταγγελίες υπάρχουν για τουλάχιστον τρεις ακόμα περιπτώσεις βίας σε βάρος μικρών παιδιών.