Life

Πώς να φτιάξετε σπιτικό μαλακτικό ρούχων

Ακούστε το άρθρο

Ένας τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα για τις οικιακές σας αγορές είναι να δημιουργείτε μόνοι σας προϊόντα που χρειάζεστε με ήδη υπάρχοντα υλικά που βρίσκονται έτσι κι αλλιώς στο σπίτι.

Ένα από από αυτά είναι και το μαλακτικό ρούχων. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχήσετε ποτέ ξανά αν ξεμείνετε, καθώς ο εύκολος, γρήγορος και οικονομικός τρόπος να το παρασκευάσετε στο σπίτι θα σας κάνει να μην ξαναγοράσετε έτοιμο από το εμπόριο ποτέ ξανά.

Επιπλέον, σκεφτείτε ότι εκτός από την εξοικονόμηση χρημάτων, πρόκειται για ένα προϊόν που θα παρασκευάσετε χωρίς τις χημικές ουσίες και τα συντηρητικά που περιέχουν τα έτοιμα. Τέλος, μπορείτε να προσαρμόσετε κάθε φορά το άρωμά του, ανάλογα με τις επιθυμίες σας!

Για να το παρασκευάσετε, λοιπόν, θα χρειαστείτε νερό (6 φλυτζάνια χλιαρό νερό), λευκό ξύδι (3 φλυτζάνια) και μαλακτικό μαλλιών (2 φλυτζάνια). Ανακατέψτε μαζί όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και τοποθετήστε τα σε μία άδεια συσκευασία μαλακτικού. Δεν χρειάζεται να το ανακινήσετε γιατί θα δημιουργήσετε αφρό. Για να το χρησιμοποιήσετε προσθέστε δύο κουταλιές της σούπας από το μαλακτικό σας σε κάθε μικρή πλύση ή μισό φλυτζάνι για τις μεγαλύτερες πλύσεις.

via

Όλη η επικαιρότητα