Life

Πως να φτιάξετε το αψεγάδιαστο μακιγιάζ της Κάιλι Τζένερ

Ακούστε το άρθρο

Μόλις στα 22 της, η κόρη της Κρίς Τζενερ και της Κέιτλιν Τζένερ (πρώην Μπρους)  έχει καταφέρει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των πιο συζητημένων σελέμπριτι, που απασχολούν παγκοσμίως με τις κινήσεις τους.

Η Κάιλι Τζένερ έχει πρωταγωνιστήσει σε ριάλιτι και έχει ήδη παρουσιάσει το δικό της, είναι επιχειρηματίας και νέα μαμά, με τεράστια δύναμη στα σόσιαλ μίντια.

Μάλιστα συγκαταλέγεται στη λίστα του περιοδικού Time, ως ένα από τα πρόσωπα που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή στο διαδίκτυο, δίπλα στο Ντόναλντ Τράμπ και τη Ριάνα.

Με τη δεύτερη, δίνουν καθημερινά «μάχη» για την πρωτιά, στις πωλήσεις τον προσωπικών τους συλλογών μακιγιάζ και όπως έκανε η γνωστή περφόρμερ, ήρθε η στιγμή και για την ζάμπλουτη σελέμπριτι και επιχειρηματία να δείξει τα δικά της μυστικά μακιγιάζ σε ένα βίντεο.

Η Κάιλι αποφάσισε να βοηθήσει τις φανς της και να αποκαλύψει τα βήματα που κάνει, ώστε να εμφανίζεται πάντα όμορφη και αψεγάδιαστη.

Στο συγκεκριμένο βίντεο δεν διστάζει να δηλώσει πως η μαμά της ήταν η μεγάλη επιρροή, για να ανακαλύψει την αγάπη της για το μακιγιάζ και πως, όπως την άφηνε η Κρις Τζένερ να βάφεται, θα κάνει το ίδιο και με τη δική της κόρη τη Στόρμι.

Δείτε λοιπόν σε 37 βήματα πως η Κάιλι αποκτά αυτό το υπέροχο πρόσωπο και πως δίνει το απόλυτο σχήμα στα χείλη και στα φρύδια της, που είναι το παν για την τελική της εικόνα.

πηγή

Όλη η επικαιρότητα