Life Γυναίκα

Πώς να –μην- απαντήσεις σε μία γυμνή φωτογραφία

Ακούστε το άρθρο

Αν σερφάρεις λίγο στα προφίλ του fb θα πέσεις σε ουκ ολίγες ημίγυμνες φωτογραφίες, γυναικών ή αντρών. Έπειτα, ακούς ότι «διέρρευσαν» γυμνές φωτογραφίες διάφορων διάσημων γυναικών επειδή τις είχαν στείλει στον καλό τους. Το γυμνό είναι trend και πολύς κόσμος έχει το έχει «αγκαλιάσει». Μπορεί οι φωτογραφίες να διέρρευσαν εσκεμμένα, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο μέσος χρήστης του fb νιώθει άνετα όταν μιλάει στο τσατ, τόσο άνετα που και δύο παραπάνω προστυχιές θα πει, θα στείλει και καμιά γυμνή φωτογραφία.

Θέλει θάρρος και αυτοπεποίθηση να στείλεις γυμνή φώτο, αλλά κάτι ο φωτισμός, κάτι η τεχνολογία, οι κάμερες που ρετουσάρουν αυτόματα, δεν είναι δύσκολο να βγάλεις μία κολακευτική φωτογραφία. Αυτό που θέλει τέχνη, είναι το πώς θα διαχειριστείς τη γυμνή φωτογραφία, σαν παραλήπτης. Έστω ότι κάθεσαι αμέριμνος, άχαρος και βρώμικος στο σαλόνι σου και βλέπεις τηλεόραση. Κάνει μπιπ το κινητό, ανοίγεις το μήνυμα και καταπίνεις τη γλώσσα σου. Σκέφτεσαι τι να κάνεις. Να στείλεις και εσύ; Μπα, έχεις τα χάλια σου. Να απαντήσεις; Τι να απαντήσεις; Κάθε απάντηση που σκέφτεσαι μοιάζει με ωρολογιακή βόμβα που θα καταστρέψει τη διάθεση της γυναίκας που στην έστειλε και θα σε περάσει για λιγούρη.

Οπότε η πρώτη σου σκέψη είναι να το παίξεις άνετος, χαλαρός, αλέγρος τύπος. Και προφανώς τα καταστρέφεις όλα, γιατί μόνο αυτά δεν είσαι εκείνη τη στιγμή.

Απαράδεκτος τύπος Νο1 : Ο υπερβολικά ψύχραιμος
Αυτού του τύπου άντρες αντιμετωπίζουν τη γυμνή φωτογραφία, σαν να μη συνέβη τίποτα. Την κοιτάνε και αρχίζουν να σχολιάζουν άσχετες λεπτομέρεις της φωτογραφίας. Για παράδειγμα, στέλνει η άλλη φωτογραφία μετά το μπάνιο της, στεγνή και καθαρή να ποζάρει μπροστά από τον καθρέφτη της και ο χαρακτήρας μας της σχολιάζει ότι το χαρτί υγείας εκείνος το βάζει από την άλλη μεριά, ότι το μπάνιο είναι ωραίο ή στην καλύτερη της λέει ότι έχει πολύ ωραίο χρώμα στα νύχια.

Προφανώς, οι άντρες που απαντούν με αυτόν τον τρόπο έχουν στο μυαλό τους τους χειρότερους που λένε κάτι αντίστοιχο με το «Θα ήθελα να είμαι και εγώ εκεί τώρα». Στην προσπάθειά τους, δηλαδή, να διαχωριστούν από αυτούς, πετυχαίνουν το ακριβώς αντίθετο.

Απαράδεκτος τύπος Νο2 : Ο εξυπνάκιας
Δεν απέχει πολύ από τον ψύχραιμο τύπο. Ο ψύχραιμος το λέει σοβαρά θέλοντας να δείξει ότι ενδιαφέρεται, ενώ ο εξυπνάκιας θέλει να φανεί αστείος. Νιώθει την ανάγκη να φανεί αστείος γιατί νομίζει ότι είναι το όπλο του, αυτό που τον κάνει ελκυστικό. Σε πολύ κακό timing, όμως.

Απαράδεκτος τύπος Νο3 : Ο «χαχαχα»
Συνήθως αυτός που θα απαντήσει «χαχαχα» δεν πιστεύει στα μάτια του ότι μία γυναίκα μπήκε στον κόπο να του στείλει γυμνή φωτογραφία. Έχει απλώς χαμηλή αυτοπεποίθηση. Όπως και η κοπέλα αφού είδε το μηνυμα.

Απαράδεκτος τύπος Νο4 : Ο σκηνοθέτης
Αυτός ο τύπος που μόλις λάβει τη φωτογραφία θα πει «Α, βγάλε και μία από το πλάι, πήγαινε στο κρεβάτι, δεν μου αρέσουν τα μπάνια». Αφού του στείλανε γυμνή φωτογραφία, πρέπει να είναι τέλεια, όπως την είχε φανταστεί. Δεν φτάνει που του στείλανε και γυμνή, έχει και απαιτήσεις.

Επομένως; Τι απαντάω;
Πιθανόν να έχεις υπάρξει απαράδεκτος με κάποιον από τους παραπάνω τρόπους. Δεν πειράζει όμως. Είναι λογικό, είναι σαν να σου κάνει στριπτίζ μια γυναίκα, σκέφτεσαι «Να πιάσω ή να μην πιάσω; Πώς πρέπει να αντιδράσω;».

Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από ό, τι τα φαντάζεσαι. Δεν χρειάζεται να πεις κάτι που δεν ισχύει, εκτός κι αν όντως παρατήρησες το πλακάκι του μπάνιου. Ένα «Τέλεια» αρκεί. Θες να φανείς λίγο πιο κουλ; Πες «Με πέθανες».

Δεν είναι πυρηνική φυσική. Σου στέλνει γυμνές φωτογραφίες, τι άλλο μπορεί να θέλει να ακούσει πέρα από ένα ειλικρινές κομπλιμέντο;

Στη χειρότερη στείλε ένα εικονίδιο ροδάκινου.

via GIPHY

Πηγή: in2life

Όλη η επικαιρότητα