Πώς να σβήσεις τα πάντα στο iPhone ή το iPad σου

Αν είναι να ζήσεις χωριστά από το παλιό σου iPhone, είναι σχεδόν υποχρεωτικό να σβήσεις όλα τα δεδομένα σου.

Κανείς δεν θέλει να πέσουν οι ευαίσθητες πληροφορίες του σε λάθος χέρια και, από την άλλη, ποιος θέλει ένα τηλέφωνο με τις selfies του προηγούμενου κατόχου;

Αφού μεταφέρεις λοιπόν όλα τα δεδομένα που σου χρειάζονται στη νέα συσκευή, να πώς θα σβήσεις τα πάντα.

Ανοίγεις τα Settings και βρίσκεις το General, από όπου επιλέγεις το Reset. Από κει πατάς το Erase All Content and Settings.

Εδώ θα έχεις μια ευκαιρία να κάνεις update στο iCloud σου πριν συνεχίσεις. Αν δεν είσαι σίγουρος ότι έχεις κρατήσει αντίγραφα ασφαλείας από τα πάντα, τώρα είναι η στιγμή να κάνεις ένα backup της τελευταίας στιγμής.

Επιβεβαιώνεις κατόπιν πως θέλεις να σβήσεις τα πάντα στη συσκευή πατώντας Erase Now. Θα σου ζητηθεί να εισάγεις το password του τηλεφώνου. Και μετά να επιβεβαιώσεις ξανά πως θέλεις πράγματι να σβήσεις τα πάντα (επιλέγοντας Erase iPhone)…

 

via