Business

Πώς στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους Σμαράγδα Καρύδη και Θοδωρής Αθερίδης – Ξεχωριστά στολίδια για καλό σκοπό

Το ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δέντρο της Σμαράγδας Καρύδη και του Θοδωρή Αθερίδη – Γεμάτο παιδικές ευχές που γίνονται πραγματικότητα Σμαράγδα Καρύδη και Θοδωρής Αθερίδης στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους με παιδικές ευχές
Ακούστε το άρθρο

Πόσα δώρα μπορούν να χωρέσουν κάτω από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο; Χιλιάδες όταν πρόκειται για το δέντρο με τα Ευχοστολίδια που έφτιαξαν η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης.

Σε μια κίνηση συμβολικού χαρακτήρα, οι δύο υποστηρικτές της πρωτοβουλίας Ευχοστολίδια στόλισαν το δέντρο τους με παιδικές ευχές και ζητούν τη συμβολή όλων μας, ώστε χιλιάδες παιδιά από τους οργανισμούς «Κιβωτός του Κόσμου» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» να αποκτήσουν το δώρο που έχουν ονειρευτεί για τα Χριστούγεννα.

Δείτε το βίντεο:

Χιλιάδες παιδικά χαμόγελα με μόνο τρία βήματα

Η δράση Ευχοστολίδια υλοποιείται εφέτος για όγδοη χρονιά από τον ΟΠΑΠ, με στόχο να εκπληρωθούν οι χριστουγεννιάτικες ευχές των παιδιών από τους οργανισμούς «Κιβωτός του Κόσμου» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Τα παιδιά έχουν αποτυπώσει τις ευχές τους σε ζωγραφιές και εμείς έχουμε τη δυνατότητα να τις κάνουμε πραγματικότητα μέσα από την ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας Ευχοστολίδια  και την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ».

Για να πραγματοποιήσουμε μία ή και περισσότερες παιδικές ευχές, ακολουθούμε τα εξής τρία βήματα:

Επιλέγουμε την παιδική ζωγραφιά-ευχή που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε

Αγοράζουμε διαδικτυακά το δώρο που ανταποκρίνεται στην ευχή, μέσω των συνεργαζόμενων  e-shops των καταστημάτων Μουστάκας, Zakcret και των εκδόσεων Ψυχογιός

Στέλνουμε τη δική μας ευχή στο παιδί που θα λάβει το δώρο

Όλη η επικαιρότητα