Γυναίκα

Πως θα δημιουργήσεις το τέλειο pin-up μακιγιάζ

pinup.jpg
Ακούστε το άρθρο

To μακιγιάζ των sexy κοριτσιών που πόζαραν με νάζι στις αφίσες τη δεκαετία του 1950, είναι πάντα αγαπημένο για εμφανίσεις με retro-chic χαρακτήρα!

Μάθε τα μυστικά του…

Tip #1:

Αρχικά άπλωσε σε όλο σου το πρόσωπο τη σωστή απόχρωση foundation ανάλογα με την επιδερμίδα σου. Αν έχεις ξηρή επιδερμίδα επέλεξε υγρό foundation, ενώ για πιο λιπαρά δέρματα ενδείκνυται το foundation σε μορφή πούδρας.

Tip #2:

Όσον αφορά τη σκιά, δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη απόχρωση που να είναι η ιδανική για το in up look. Επέλεξε δύο σκιές(μια πιο ανοιχτή μια πιο σκούρα) στις αποχρώσεις που σου ταιριάζουν καλύτερα. Συνήθως συνιστώνται φωτεινές λευκές και γκρι αποχρώσεις που να χαρίζουν στο βλέμμα λάμψη και βάθος .

Τip #3:  

Το eyeliner είναι το πιο σημαντικό βήμα του συγκεκριμένου μακιγιάζ. Επέλεξε προϊόν σε υγρή μορφή, και εφάρμοσέ το προσεκτικά ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία του κινητού βλεφάρου μέχρι την εξωτερική γωνία, δημιουργώντας το τέλειο cat eye αποτέλεσμα, ανάλογα με το σχήμα των ματιών σου. 

Tip #4:

Δώσε σχήμα στα φρύδια σου! Χρησιμοποίησε μια σκιά ματιών μισό τόνο πιο σκούρα από τα φρύδια σου και με ένα πινέλο με γωνία δώσε τους το τέλειο σχήμα.

Tip #5:

Το κόκκινο κραγιόν!! Θυμήσου πριν εφαρμόσεις το κραγιόν στα χείλη σου να χρησιμοποιήσεις κόκκινο μολύβι για να σχεδιάσεις το περίγραμμα και να τους δώσεις έξτρα όγκο. Έπειτα βάλε το κραγιόν σου και ελάχιστο λιπ γκλος για έξτρα λάμψη.

Πηγή: faysbook.gr

Όλη η επικαιρότητα