Γυναίκα

Πώς θα κάνεις τη γραμμή το cat eye look σου με μάσκαρα

Ξέχνα το eyeliner!
Ακούστε το άρθρο

Κάποια πράγματα- ακόμη και στη beauty ρουτίνα μας- δεν θέλουν κόπο, αλλά τρόπο. Φαντασία να υπάρχει. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Αυτό που ενδεχομένως δεν είχε περάσει από το μυαλό μας, είναι πως με μία μάσκαρα μπορούμε να πετύχουμε το τέλειο cat eye look. Ναι, μόνο μάσκαρα, χωρίς eyeliner!

Όχι, δεν σου μιλάω για κάποιο σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά για ένα makeup tutorial που πριν λίγες μέρες έκανε την εμφάνισή του στο feed μου στο Instgram που έδειχνε ακριβώς αυτό: Πώς θα κάνεις τη γραμμή του cat eye look σου μόνο με μια μάσκαρα. Κανένα eyeliner!

Τα βήματα σχεδόν απλά, τουλάχιστον έτσι φαίνονται στο video που ανέβασε η Tik Toker Lenkalul. Αρχικά, άνοιξε τη μάσκαρα και με το βουρτσάκι της ξεκίνα να σχηματίζεις τη γραμμή που θα έκανες με το eyeliner στην εξωτερική γωνία των ματιών σου. Κράτησε το βουρτσάκι πλάγια- με την άκρη του μόνο στην ουσία να ακουμπά την επιδερμίδα και εφάρμοζε ταμποναριστά, ακολουθώντας μία νοητή γραμμή.

Για να δώσεις μεγαλύτερη ένταση στο cat eye look σου, δοκίμασε να συνεχίσεις τη γραμμή προς τα πάνω, ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία με φορά προς το εσωτερικό του βλεφάρου.

Το κόλπο να δημιουργήσεις ένα cat eye look, χωρίς eyeliner, μόνο με μάσκαρα:

Το πάχος, αλλά και το μήκος της γραμμής που θα δημιουργήσεις με τη μάσκαρα τα ορίζεις εσύ- ανάλογα και με το μακιγιάζ που θέλεις να πετύχεις. Στο τέλος, μην ξεχάσεις να διορθώσεις τυχόν μουντζούρες μ’ ένα λεπτό πινελάκι με concealer, αλλά και να περάσεις με το μαύρο eyeliner την εσωτερική γωνία των ματιών σου (σε περίπτωση που θέλεις ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα στα μάτια σου).

Σε κάθε περίπτωση, αν θέλεις να δοκιμάσεις το συγκεκριμένο tip (γιατί να το κάνεις βέβαια, αν έχεις eyeliner στο νεσεσέρ σου, αναρωτιέμαι) θα πρέπει να προσέξεις αφενός η μάσκαρα να είναι καινούργια ώστε να αποφευχθούν τυχόν μολύνσεις στα μάτια σου, αφετέρου να μην ασκείς μεγάλη πίεση καθώς την εφαρμόζεις πάνω στην επιδερμίδα των ματιών σου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LENA (@lenkalul)

Πηγή: ladylike.gr

Όλη η επικαιρότητα