Γυναίκα

Πώς θα καταλάβετε ότι… δάγκωσε τη λαμαρίνα

erwtas.medium-656x336.jpg
Ακούστε το άρθρο

Οι άντρες δεν φημίζονται για τον αυθορμητισμό και την εκδηλωτικότητα τους. Όχι επειδή δεν μπορούν να μιλήσουν για τα συναισθήματά τους, αλλά επειδή δεν τα σκέφτονται τόσο πολύ όσο οι γυναίκες.

Τα συναισθήματα και τα χάδια, είναι κάτι σαν τη μουσική στο ασανσέρ. Παίζει απαλά στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους αλλά σιγά.

Γι’ αυτό και οι γυναίκες δυσκολεύονται να καταλάβουν τα πραγματικά αισθήματα ενός άντρα. Σε κάθε περίπτωση, ακόμη κι αν ο καλός σας δεν σας δείχνει πόσο πολύ σας αγαπά, προφανώς εκπέμπει τα σημάδια που φανερώνουν την αγάπη του. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να προσέξετε.

Σας στέλνει χαζά μηνύματα
Όσο πιο κοινότυπο είναι ένα μήνυμα τόσο μεγαλύτερη είναι και η αγάπη του για εσάς. Για παράδειγμα, αν σας στέλνει κάτι τύπου «Μόλις είδα μια γάτα που είναι ολόιδια με τη δική σου» ή «Πίνω μαργαρίτα», αυτό σημαίνει ότι είστε συνέχεια στο μυαλό του. Είναι σαν να σας λέει ότι «το θυμάμαι ότι σου αρέσουν οι μαργαρίτες» και «δεν με πειράζει που η γάτα σου μισεί τους άντρες.»

Σας παίρνει συχνά τηλέφωνο
Υπάρχουν τρεις λόγοι για τους οποίους ένας άντρας θα πάρει κάποιον τηλέφωνο: (α) για δουλειά, (β) σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, ή (γ) για να ακούσει τη φωνή κάποιου. Αν δεν είστε συνάδερφός του ή γιατρός, τότε η φωνή σας είναι μάλλον ενδιαφέρουσα.

Ζητάει να του δώσετε στυλιστικές συμβουλές
«Τι δώρο να πάρω στην αδερφή μου για τα γενέθλιά της;» «Αυτά τα παπούτσια ταιριάζουν με αυτό το παντελόνι;», «Τι χρώμα πουλόβερ να αγοράσω;» . Είναι ερωτήσεις που κάνει ένας άντρας μόνο όταν είναι ερωτευμένος.

Σας αγοράζει δώρα
Και όχι μόνο μπιχλιμπίδια ή επειδή είναι τα γενέθλια ή η γιορτή σας. Μπορεί για παράδειγμα να σας χαρίσει κάτι που πρόσεξε ότι κοιτάζατε μια μέρα που βγήκατε για περίπατο ή ένα κερί σε άρωμα βανίλιας για να κάνει πιο ρομαντική την ατμόσφαιρα, μόνο και μόνο επειδή ξέρει ότι είναι το αγαπημένο σας άρωμα.

Προσπαθεί πραγματικά να σας ικανοποιήσει στο σεξ
Αυτό σημαίνει ότι αφιερώνει χρόνο να εξερευνήσει το σώμα σας, ζητάει να μάθει τι είναι αυτό που σας αρέσει στο κρεβάτι και δεν κοιτάει να ικανοποιήσει μόνο τον εαυτό του. Με λίγα λόγια το σεξ μαζί του είναι μια όμορφη εμπειρία γεμάτη συναίσθημα και για τους δύο.

Πηγή: http://www.baby.gr/

Όλη η επικαιρότητα