Ζώα

Πώς θα σώσεις ένα γατάκι που έχει χωθεί στη μηχανή ενός αυτοκινήτου; Υπάρχει λύση στο κινητό σου

«Επιτρέψτε μου να σας συστήσω επίσημα τη Βιρτζίνια ή αλλιώς Τζίνυ. Πήρα αυτό το μικρό "φασόλι" πριν από μια εβδομάδα. Δεν μπορώ καν να πω ότι την έσωσα εγώ, αυτή έσωσε τον εαυτό της. Έτρεξε κατευθείαν από τη μηχανή ενός αυτοκινήτου στο χέρι μου», έγραψε η Ντέινα στο Instagram της.
Ακούστε το άρθρο

Η Ντέινα από το Brooklyn Animal Action στις ΗΠΑ μοιράστηκε την υπέροχη ιστορία της για ένα γλυκό αδέσποτο γατάκι που έβγαλε από τη μηχανή ενός αυτοκινήτου παίζοντας ήχους γατιού στο τηλέφωνό της.

«Επιτρέψτε μου να σας συστήσω επίσημα τη Βιρτζίνια ή αλλιώς Τζίνυ. Πήρα αυτό το μικρό “φασόλι” πριν από μια εβδομάδα. Δεν μπορώ καν να πω ότι την έσωσα εγώ, αυτή έσωσε τον εαυτό της. Έτρεξε κατευθείαν από τη μηχανή ενός αυτοκινήτου στο χέρι μου», έγραψε η Ντέινα στο Instagram της.

Το μικρό αιλουροειδές ανταποκρίθηκε αμέσως, πηδώντας έξω από το άνοιγμα της ρόδας του αυτοκινήτο και στο πεζοδρόμιο αναζητώντας λίγη προσοχή.

Η Dana τύλιξε τη μικρή γατούλα σε μια πετσέτα, της έκανε μπάνιο, της έκοψε τα νύχια και την ονόμασε Τζίνυ.

Λίγο μετά την προσαρμογή της Τζίνυ, η Ντέινα ξεκίνησε τη διαδικασία κοινωνικοποίησης. Αρχικά κουβάλησε τη γατούλα μέσα στο σπίτι λόγω του μικροσκοπικού της μεγέθους. Όντας λίγο ανεξάρτητη, η Τζίνυ σκαρφάλωνε στον ώμο της Ντέινα και έτσι δέθηκαν. Η Τζίνυ υιοθετήθηκε τελικά μαζί με ένα άλλο θετό γατάκι που ονομαζόταν Λούσι.

«Το κορίτσι που ήρθε τρέχοντας από ένα λάστιχο αυτοκινήτου κατευθείαν στο χέρι μου πριν από 2,5 μήνες σε ηλικία μόλις 4,5 εβδομάδων. Θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι δεν ήθελα να την υιοθετήσω ο ίδια. Αλλά το να έχω μια επιπλέον γάτα στο διαμέρισμα του ενός υπνοδωματίου μου θα μείωνε την ικανότητά μου να σώζω και να υιοθετώ νέα γατάκια που χρειάζονται τη βοήθειά μου. Την άφησα στο νέο της σπίτι σήμερα το πρωί μαζί με ένα άλλο γατάκι παρόμοιας ηλικίας που έμενε μαζί μας τις τελευταίες μέρες για να γνωριστούν», έγραψε η Ντέινα.

Όλη η επικαιρότητα