WEB tv Ψυχαγωγία

Power of love: Έπεσαν να φάνε την Άννα [VIDEO]

Ακούστε το άρθρο

Η Άννα Λορένη ξαναμπήκε στο σπίτι της αγάπης του Power of Love, καθώς όπως αποκάλυψε η Μαρία Μπακοδήμου ήταν η πρώτη σε ψήφους παίκτρια από το κοινό, η επιστροφή της ωστόσο μόνο θερμή δεν ήταν.

Άντρες και γυναίκες φαίνεται ότι της τη φύλαγαν και έτσι η παίκτρια κλήθηκε να απαντήσει στις κατηγορίες τους και φυσικά να εξαπολύσει και τις δικές της. Ο μόνος παίκτης που φαίνεται να χάρηκε πραγματικά με την επιστροφή της Άννας ήταν ο Νίκος Σπυριδαντωνάκης, ο οποίος βλέποντάς τη να κατεβαίνει τη σκάλα έμεινε άφωνος. Όταν τη χαιρέτησε και την πήρε αγκαλιά, είχε ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.

«Σήμερα όταν μπήκα στο σπίτι των αγοριών δε σας κρύβω ότι ήμουν λίγο αγχωμένη. Ήθελα όμως να κάνω κάποιες ερωτήσεις στα παιδιά. Έβλεπα τα επεισόδια και είχα απορίες. Κάποια πράγματα καταφέραμε και τα λύσαμε, κάποια άλλα θα τα λύσουμε στην πορεία» δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής η παίκτρια κατά την είσοδό της στο σπίτι.

‘Γιατί με μπλόκαρες στο Instagram;’

Η πρώτη διαμάχη ξέπσασε μεταξύ της Άννας και του Δώρου Παναγίδη. «Δεν υπάρχουν αρνητικά συναισθήματα» ήταν το πρώτο πράγμα που είπε στην Άννα ο Δώρος όταν εκείνη μπήκε στο σπίτι των ανδρών, αναφερόμενος στο γεγονός ότι της είχε δώσει την αρνητική του ψήφο. «Ποιος ο λόγος τότε που με έκανες μπλοκ στο Instagram; Εμείς οι δύο δεν έχουμε γνωριστεί» του απάντησε η παίκτρια, αιφνιδιάζοντας τον 30χρονο παίκτη.

«Μου έστειλαν κάποια μηνύματα από ένα site που ήταν δικό σου και με έβριζαν που σε ψήφισα να φύγεις. Και γενικά όποια τέτοια σχόλια έρχονται, επειδή δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να απαντώ, τα διαγράφω» της εξήγησε. «Εσύ όμως μπλόκαρες τον δικό μου λογαριασμό και εγώ δε σου έχω στείλει κανένα μήνυμα» απάντησε η Άννα και συνέχισε την επίθεσή της στον Δώρο με αφορμή τα σχόλια που είχε κάνει κατά την αποχώρησή της: «Είναι άσχημο να λες “τη διώξαμε” (τα αγόρια την Άννα). Καλά δεν περνούσαμε;» ρώτησε η Άννα, χωρίς να πάρει απάντηση.

‘Δεν θα μεταφέρεις λόγια διαφορετικά’

Τη σκυτάλη τότε πήρε ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί, ο οποίος πέρασε στην αντεπίθεση και κατηγόρησε την παίκτρια ότι αλλοίωσε όσα της είχε πει κρυφά. «Μήπως αυτό που σου είχα πει στο αυτί δεν το είπα έτσι ακριβώς;» τη ρώτησε. «Εγώ δεν έχω έρθει με διάθεση να μαλώσω» του απάντησε η Άννα. «Αν δεν είχες έρθει με όρεξη να μαλώσεις, δεν θα είχες μεταφέρει λόγια διαφορετικά» συνέχισε ο Σωκράτης.

Η Άννα ωστόσο του εξήγησε ότι ο ίδιος ευθύνεται για την παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους, καθώς δεν της ανέφερε ποτέ ότι έχει παρεξηγηθεί με τη στάση της. «Είχε λήξει η παρεξήγηση, απλά είχες μπει στο friend zone και δεν υπήρχες στο Power of Love για μένα» κατέληξε ο Σωκράτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υποδοχή των γυναικών ήταν εξίσου ψυχρή με τη Στέλλα Μιζεράκη και την Γκαμπριέλα Τσολάκοβα να δείχνουν εμφανώς τη δυσαρέσκειά τους για την επιστροφή της Λορένη.

Το κλίμα που επικράτησε στο σπίτι των γυναικών θύμισε κάτι από τις εποχές του ριάλιτι «Bar», με το χαρτάκι της Μαίρης Γεώρτση: Η Άννα κατηγορείται από τις συμπαίκτριές της ότι είπε κάποια πράγματα και ότι τις επηρέασε να ψηφίσουν κατά της Αθηνάς Χρυσαντίδου, χωρίς οι τηλεθεατές να έχουν δει ή καταλάβει τίποτα σχετικό. Η δε Άννα τα αρνήθηκε σχεδόν όλα.

Δείτε την υποδοχή των αντρών

https://www.youtube.com/watch?v=l5uftmzdUvY&feature=#t=20m27s

Δείτε την υποδοχή των γυναικών

https://www.youtube.com/watch?v=l5uftmzdUvY&feature=#t=37m46s

Ο πρώτος ‘έρωτας’

Στο τρέιλερ του επεισοδίου της Τρίτης, η επίθεση αγοριών και κοριτσιών εναντίον της Άννας φαίνεται να κορυφώνεται, με τη Στέλλα να ανεβάζει τους τόνους και τον Νίκο να αποχωρεί από το σπίτι των κοριτσιών, αρνούμενος να συμμετέχει στις εντάσεις.

Παράλληλα, ο πρώτος “έρωτας” φαίνεται πώς είναι γεγονός: οι τυχεροί του παιχνιδιού είναι όπως όλα δείχνουν οι δύο πιο δημοφιλείς παίκτες της εβδομάδας που πέρασε: Ο Δώρος και η Αθηνά.

Δείτε το τρέιλερ:

https://youtu.be/C90g7XRZqe4

Πηγή: news247

Όλη η επικαιρότητα