Ψυχαγωγία

Power of Love: Ο νέος παίκτης διαλέγει τη Στέλλα και ο Πάνος “αρρωσταίνει”

Ακούστε το άρθρο

Ο Κρητικός Αλέξανδρος Νατσάκος, ένας από τους δυο νέους παίκτες που μπήκαν στο σπίτι της αγάπης του ριάλιτι γνωριμιών “Power of Love” και παλιός γνώριμος της Στέλλας Μιζεράκη έμελλε να ανάψει φωτιές…

Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια της εκπομπής Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε στους συμμετέχοντες ότι θα παίξουν ένα παιχνίδι με… μπαλάκια μπαμπακιού και κάλεσε τον Αλέξανδρο να διαλέξει την παρτενέρ του. Εκείνος διάλεξε τη Στέλλα λόγω μεγαλύτερης οικιεότητας που νιώθει απέναντί της. Η ξανθιά Κρητικοπούλα αποκρίθηκε πως αν δεν έχει πρόβλημα ο σύντροφός της, Πάνος, θα παίξει με τον Αλέξανδρο.

Ο Πάνος είπε μεν πως δεν έχει πρόβλημα, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δε το βλέμμα του έδειχνε το ακριβώς αντίθετο: “μαγκωμένος”, σχεδόν θυμωμένος, είχε καρφωμένα τα μάτια του σε Αλέξανδρο και Στέλλα, με την ξανθιά παίκτρια να προσπαθεί εμφανώς να μη δώσει κάποιο δικαίωμα.

Όταν τελείωσε η δοκιμασία, ο Πάνος ζήτησε από την Μαρία Μπακοδήμου ν’ αποχωρήσει και να πάει να ξαπλώσει καθώς δεν αισθανότηταν καλά. Η Στέλλα ζήτησε να πάει μαζί του, ωστόσο η παρουσιάστρια της είπε ότι “θα αναλάβει τον Πάνο η ομάδα παραγωγής”.

Το στιγμιότυπο στο 06.27′:

https://youtu.be/UfTOAfeG8sU?t=1

Πηγή: news247.gr

Όλη η επικαιρότητα