Αθλητισμός

Πρακτική Σκοποβολή: ∆ιπλή πρωτιά για τον Κανδύλη στο 5.11 challenge tournament 2022!

Πρόκειται για τη διοργάνωση - θεσμό «5.11 challenge».
Ακούστε το άρθρο

Ένα ιδιαίτερα απαιτητικό tournament δύο αγώνων, δύο όπλων (λειόκαννο τυφέκιο – πιστόλι), έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιανουαρίου στα Ιωάννινα.

Πρόκειται για τη διοργάνωση – θεσμό «5.11 challenge». Μία διοργάνωση – πρόκληση για κάθε σκοπευτή, γιατί αυτός καλείται να υπερκεράσει διάφορα εμπόδια και να εκτελέσει διάφορες δυναμικές ασκήσεις, που απαιτούν καλή φυσική κατάσταση και δύναμη, προτού πιάσει το όπλο του και αρχίσει να βάλει κατά των στόχων του.

Ο Δημήτρης Κανδύλης κατάφερε να τερματίσει 1ος στο λειόκαννο τυφέκιο, 4ος στο πιστόλι και εν συνόλω 1ος και στο tournament στην κατηγορία production.

Ένα δυναμικό λοιπόν ξεκίνημα για τον γνωστό πρωταθλητή που προσβλέπει στα προσεχή πρωταθλήματα τόσο εντός, όσο και εκτός Ελλάδος.

Oι εταιρείες Ε23 D.Kopelakis, DPM Mantas και η «βιοτεχνία φυσιγγίων Αφοί Καρδαρά» ανελλιπώς στο πλευρό του, τις οποίες και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμώς.

Μετάλλια και για Κορκολή του ΑΣΚΟΖ

Ο ανερχόμενος αθλητής της πρακτικής σκοποβολής του συλλόγου ΑΣΚΟΖ στο Κολύρι, Σωτήρης Κορκολής επέστρεψε γεμάτος ικανοποίηση από τα Ιωάννινα.

Εκεί συμμετείχε το Σαββατοκύριακο 15-16 Γενάρη, στον διήμερο αγώνα- tournament «5.11 challenge 2022» που συγκέντρωσε αθλητές από όλη την Ελλάδα και ξεπέρασε τις 150 συμμετοχές, σε λειόκαννο τυφέκιο και πιστόλι.

Πιο συγκεκριμένα κατετάγη 2ος στο λειόκαννο τυφέκιο ( shotgun IPSC) και πήρε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία modified, και επιπλέον, στο tournament overall κατέληξε 3ος παίρνοντας το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία open!

Απέδειξε για άλλη μια φορά ο Σωτήρης την εποικοδομητική προπόνηση που γίνεται στο σύλλογο ΑΣΚΟΖ και στα δύο όπλα πρακτικής σκοποβολής ( πιστόλι- καραμπίνα) και γέμισε έτσι  με ικανοποίηση και υπερηφάνεια τον πρόεδρό του, Καλυκά Άγγελο.

Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία για τον Νίκο Δασιό

Μια ακόμα μεγάλη πανελλήνια επιτυχία για τον αθλητή του AΣΟΠ Ηρακλή Πύργου Νίκου Δασιού που συμμετείχε στο διασυλλογικό αγώνα που έγινε υπό την συνδιοργάνωση του συλλόγου Budo Ιωαννίνων και της εταιρίας όπλων 1911 σε μια πολύ δύσκολη κατηγορία με αρκετά εμπόδια αλλά και βαθμό δυσκολίας και συν την μεγάλη συμμετοχή κατάφερε να βρεθεί στην 3η θέση αλλά και να κερδίσει μετάλλιο σε αυτόν των αγώνα όπου με διαφορά στο ομαδικό το αποτέλεσμα εξαρτάται από όλη την ομάδα διαφέροντας από το ατομικό όπου μπορεί να ρίχνουν τρεις και να βγει κάποιος πρώτος ή δεύτερος.

Ο Νίκος Δασιός προπονείται στο σκοπευτήριο του Λαμπετίου, έδρα του ΑΣΟΠ όπου στα πυροβόλα όπλα πρακτικής σκοποβολής στης νέες εγκατάστασεις αφού καταστράφηκαν από την πυρκαγιά του καλοκαιριού στην περιοχή ήταν ανάγκη να επαναλειτουργήσει διότι ο σύλλογος έχει 570 μελή και αθλητές με μεγάλες διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό ενώ όλοι όσοι αποκαλούνται σκοπευτές έχουν βγει από τον ΑΣΟΠ Πύργου.

Όλη η επικαιρότητα